Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Váš blog byl odstraněn? Sdělil vám někdo důvod?

0 0
možnosti
Foto

Normálně ho vidím, tak jako ostatní.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Tak mě to přinutilo se zamyslet a dospěla jsem k názoru, že jste napsal naprosto zbytečný blog. :-/

0 0
možnosti
Foto

Adventní koncerty nemám rád, ale z jiného důvodu než vy. Myslím si, že nedělní odpoledne či podvečer by měl být věnován více odechovějšímu a zábavnějšímu žánru, nežli chrámové hudbě. Nic proti ní. Je to opravdový vrchol umění, ale upřímně si přiznejme, kolik diváků takovéto odpoledne opravdu nadchne? Netroufám si odhadnout číslo ale myslím si, že je li dostupnost kanálu ČT 1 i ČT 2 prakticky celorepubliková, tak tyto koncerty by slušely spíše dvojce. Bývaly doby, kdy v tuto dobu ČT 1 vysílala filmy pro pamětníky. A byly to chvíle, na které se diváci těšili, protože dobrá komedie či veselohra, nebo něco jinak nenáročného určitě potěší.

Dnes máme ale možnost volby. Takže když se nám nelíbí jednička, přepneme kde je libo. Vždy je to o volbě. Ale ne každý je naladěný na americký trhák, na nekonečnou novelu pro telata a podobně.

To co se ale nelíbí vám, považuji za marginální, protože nemám pocit, že by vás kdokoliv nutil ty peníze posílat. Je to jen na vás.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 16,16
  • Průměrná čtenost 1154x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.