Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K tématu bych mohl posloužit tímto sarkastickým vtipem:

Letí malé letadlo do Seattlu a venku je hrozná mlha, není vidět ani na deset metrů a najednou přestanou jít i všechny přístroje. Pilot je celý zoufalý, protože už dochází palivo, když tu trhlinou v mlze uvidí velký mrakodrap a v posledním patře na balkóně nějakého chlápka. Tak pilot vykoukne z letadla a volá: "Hej, dobrý muži, nevíte, kde jsem?" Chlápek odpoví: "Jistě. Jste v letadle." A tu pilot provede manévr, otočí se o 230 stupňů a provede čisté přistání na letišti o pět kilometrů dál. Jeho spolucestující je z toho úplně paf, a ptá se, jak to dokázal. "Jednoduše," odpoví pilot. "Položil jsem tomu muži jednoduchou otázku. Jeho odpověď byla zcela správná, ale naprosto k ničemu. Z toho jsem usoudil, že ten mrakodrap musí být sídlo Microsoft HotLine a odtamtud je letiště pět kilometrů na severovýchod!" :-)

2 0
možnosti
Foto

J70o35s41e35f 37B11á76r73t90a

25. 5. 2021 15:41

Nedávno jsem strašně potřeboval na pár dní vypadnout z práce, ale věděl

jsem, že šéf mi volno jen tak nedá.

Naštěstí mě napadlo, že kdybych ze sebe udělal blázna, tak mě na pár dní

pustí.

Tak jsem se zavěsil pod strop a začal vydávat podivné zvuky. Má kolegyně se na mě udiveně dívala a pak se zeptala, co proboha dělám na tom stropě. Vysvětlil jsem jí, že představuji žárovku, aby si šéf myslel, že jsem se zbláznil a pustil mě na pár dní domů oddychnout si od práce. Po několika minutách se u nás v kanceláři šéf skutečně objevil. Podíval se na mě, jak visím pod stropem a zeptal se: "Co tam, proboha, děláte?" Řekl jsem mu, že jsem se stal žárovkou. Odpověděl, že jsem očividně přepracovaný a že si mám jít na pár dní domů Odpočinout. Seskočil jsem dolů a odcházel domů. Moje spolupracovnice se ovšem vydala za mnou. Šéf ji zastavil a zeptal se jí: "A kam jdete vy?" Odpověděla mu: "Jdu taky domů.... Přece... nebudu dělat potmě.

0 0
možnosti
Foto

Pane Martine, to je jak s tím někdejším dotazem ohledně počítače.

"Zapínám počítač a nejede a nejede...Mohl byste mi poradit?"

"Slečnou, koukla jste se jestli máte šňuru zastrčenou v zásuvce?"

" Mmoment, hpane, ned se kouknu..." :-(

0 0
možnosti
Foto

Opr.: "Slečno, koukla jste se jestli máte šňůru zastrčenou v zásuvce?"

" Moment, pane, hned se kouknu..." :-( Ď.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 16,13
  • Průměrná čtenost 1150x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.