Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Zeman není hloupý, ale ani chytrý. Je vychytralý, což je něco trochu jiného. Ale státník? Ani náhodou, pokud neberete jako státotvorné tvrzení Ludvíka XIV - Stát jsem já!

1 0
možnosti
KL

mi tak trochu pripominate nektere politiky, vytvorite si nejakou premisu, ktera predtim neexistovala (Milos Zeman je hloupy) a pak vyvracenim tohoto tvrzeni dokazujete svoji inteligenci.

2 0
možnosti
JD

Ano, zdá se, že Vám nevadí, že tímto posledním krokem porušil slib prezidenta, že bude dodržovat zákony a porušil tím také ústavu ČR.

2 0
možnosti
JK

J80a39n 24K43u79b95a49l22e57k

14. 8. 2013 19:38

Bohuzel ustavu neporusil...

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
JM

J69a95n 21M51a28c86e22k

9. 8. 2013 20:00

Bohužel to Zeman skvěle natřel a ještě natře všem v téhle zemi.Rv

2 2
možnosti
Foto

Pane Faltyne, Milosi Zemanovi malokdo vycital, ze by byl hloupy a ne-inteligentni. Ale musim se ptat, proc se stale mluvi v pripade Zemana o kategorii "chytrosti?" Copak to je jedina vlastnost, kterou clovek na politicke funkci ma a musi disponovat? Ano, je to vlastnost nezbytna, ale tvori dle meho tak 1/5 dispozic pro politickou funkci. A jake jsou ty ostatni? Co treba rozvaha, pokora, moudrost, smysl pro solidaritu a spravedlnost?

7 0
možnosti
IJ

Ne, je velmi schopný, ale patří bohužel k těm, "co jsou pro svůj prospěch schopni všeho". A zdůrazňuji pro svůj prospěch, nikoliv lidí tohoto státu.Rv

8 3
možnosti
DD

Ve svůj prospěch? Opravdu? Víte o nějakých kontech, nadměrném majetku, onebo o něčem jiném, co získal? Samozřejmě, kromě nejvyšší státní funkce a snad bydlení zadarmo;-):-)

3 1
možnosti

Je to především prognostik a zdá se, že asi geniální. Tím ho také nechválím, ale konstatuju, jak mi to připadá.

4 0
možnosti

pane Faltýn, tomu se říká trefit kladívkem přímo na hlavičku R^a z těch žlučovitých tzv.diskutérů ;-Osi nic nedělejte oni za to nemůžou oni stále nemohou překousnout tu chytrost a předvídavost našeho prezidenta a protože ji nedosahují tak mají vykulené oči8-o a  jen závidí ;-€

7 6
možnosti
Foto

chytrost?  je to snaha pomstít se mladým lidem. když už nemůžu já tak nikdo. dědek jeden plesnivý. ..

3 5
možnosti
FS

Miloš Zeman je politický stratég, skvěle ovládající taktiku politického boje.

Dominantní v tomto politickém dramatu bylo znemožnit návrat zkorumpované pravicové koalice ODS + TOP + LIDEM k pokračování v dosavadní vládě. Vláda nepolitických odborníků ( populární v politicky naivní části občanské veřejnosti ) byla pouhou záminkou = prostředkem k dosažení tohoto cíle. Neboť všichni od počátku tušili = včetně členů této vlády = že tato vláda potřebnou většinu v PS nezíská. Tady šlo o něco jiného, o víc = veřejně dokázat, že žádná pravicová většina se 101 hlasy v PS neexistuje. Zeman vsadil na to, že když jde o vše - vždy se najdou v PS nějací odpadlíci, přeběhlíci - zkrátka zrádci.

A co už jich mezi poslanci bylo !! A ještě bude !

Účel světí prostředky = cesta k rozpuštění PS a k předčasným volbám ještě letos ... je otevřena jak vrata od stodoly. Zeman zvítězil a dosáhl cíle.

5 0
možnosti
JH

J25a53n 30H76l79e13d37í97k

8. 8. 2013 22:24

ad Strnad--přesunem dotací, daní a sociál dávek NEVZNIKÁ  VŮBEC ŽÁDNÝ blahobyt, o kterém příznivci levice sní,-- vzniká levicový chaos, bohatství státu vzniká pouze a jenom prodejem zboží do zahraničí za cash, což žádný Rusnok ani velký a chytrý mág Zeman nemůže zajistit !!, ba ani ovlivnit, to jsou odborníci na kecy.

1 2
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 16,16
  • Průměrná čtenost 1154x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.