Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koupit si kvalitní kávovar není nic složitého. Je to to jenom a pouze otázka ceny. Já osobně si život bez kávy představit nedovedu. Jeden jsem měl v práci a jeden mám doma. Piji cca 4-5 káv denně

1 0
možnosti
Foto

Jj, tím to pravé teprve začalo: neustálé čištění a doplňování, event. shánění nezbytných odvápňovačů či dokonce náhradních dílů. Ale i tak si už bez jeho pravidelného vrčení asi nebudete umět ráno či odpolední pauzu představit R^V

1 0
možnosti

My jsme od totalitního "turka" a mletí kávy Standard na ručním bakelitovém mlýnku Tramp postupně přešli na instantní kávu, poté na frenchpress, pak na překapávací kávovar ke kterému jsem přikoupil japonský ruční mlýnek, a skončili jsme u kávovaru, který má mlýnek, umí presso nebo cafe crema, pamatuje si velikost porcí a sám pozná, kdy potřebuje odvápnit. Prostě - umělá inteligence za šest a půl tisíce(8-o). A nemůžeme si ho vynachválit. :-)

1 0
možnosti
Foto

R^ Tak teď už se jenom kochat vůní a chutí připravené kávy.;-)

1 0
možnosti
PK

Tak důležité je, že přístroj je po popsaných peripetiích nainstalován a začne plnit svou funkci, jak, to se asi dovíme v dalších dílech.:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 15,97
  • Průměrná čtenost 1150x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.