Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Přiznám se, že jste mě donutil podívat se na ukázky až vy, já to nesledoval. A musím říct, že holka předvádějící Hirošimu se mi opravdu líbila. Právě že takováto ztvárnění by se měla v podobnách soutěžích vyskytovat co nejvíc!

0 0
možnosti
IH

Nemůžu se na takové pořady dívat, protože je mi líto soutěžících, co musí vystát od rozcáplých porotců, takže přesně nevím, co se stalo. Ale o paní Bílé všichni víme, že mluví mnohem, mnohem rychleji, než je schopná myslet. Tyhle pořady jsou především hodně drsné reality show a soutěžícím přinesou spíš houby, bohužel. Ale slibuji, že si po přečtení vašeho článku aspoň závěr někde najdu. karma!!!

0 0
možnosti
Foto

Martine, já se nedíval, neboť v tom mám zmatek a nedokážu rozeznat superstar, talent a tak. Vím jen, že v nějeká soutěži bodovala, ale nevyhrála jakási Bába Gába či tak nějak, co teď dělá servírku. A to vím jen proto, že mi ji ukázal můj kamarád a tyto informace mi o ní řekl. Takže asi tak...

0 0
možnosti
Foto

No, hamburger u jedné firmy taky nerozeznáš jeden od druhého, takže to je fakt jedno, Aleši ;-) I tak děkuji za přečtení bogu.

0 1
možnosti
BT

nemá cenu o tom psát, všechny tyto pořady jsou jen stroje na peníze a každý kdo se na to dívá je jen bezduchý podporovač,

2 1
možnosti
Foto

Vyjímečně jsem na to kouknul a to na ty dva nakonec, šikovného pejska a vítěze a tak jsem viděl i bezprostřední reakci Lucie a chápal jsem ji jako výlev jejího lidského srdce. Od vítěze, který hlasoval pro rozdělení bych čekal že si nechá co mu podle jeho vůle patřilo a zbytek rozdělí a ono ne.

2 1
možnosti
Foto

Jestli jste si nevšiml, to je soutěž, nikoli charita.

A socialistické přerozdělování už dávno skončilo.!!

Za ty peníze ten kluk třeba dostuduje operu v zahraničí a za pár desítek let o něm třeba budou mluvit jako o druhém Carrerasovi, např.

Za "vámi "přerozdělené peníze by si tak akorát dal doma do kredence plaketu z Hledáme nové talenty. :-P

1 2
možnosti
DM

Já to zas tak neprožívám. Mám to nahrané a puštěné občas jako kulisu (jsem pozadu cca o 14 dní:-)))) a opravdu mě některé výkony baví a u jiných zkoumám, proč jsou hodnoceny tak vysoko/nízko. Jediné, co mě občas zamrzí, když mi někoho, na koho bych se podívala ráda znova, příliš brzo vyřadí.

1 0
možnosti
MC

Panebože, on na tu žumpu orpavdu někdo kouká a ještě se u toho rozčiluje..... to musí být hodnotný večer.

1 1
možnosti
Foto

Víte, ono to má celé poněkud širší záběr, který je potřeba za tím vším vidět. Přečtěte si můj blog znovu a možná pochopíte do posledního detailu, proč mi stálo za to věnovat hodinu a půl ze svého času napsání tohoto blogu.

Signály, které jsou takovými pořady do společnosti a o stavu naší společnosti vysílány, jsou příliš varovné.

Že by na tom končícím mayském kalendáři přeci jen něco bylo?

1 1
možnosti
Foto

Přesně tak!!! Požaduje se kýčovitost, po soutěžících se vyžaduje, aby byli loutkami.

Proč asi dívčí kapela Appels odešla ze soutěže? Snad protože prozřela? Nebo si přečetla velmi nevýhodnou smlouvu s TV Prima?!

Lucie Bílá se mi vůbec znechutila svým porotcováním. Nechává se zmýtat momentálními emocemi, na soutěžící se nedívá objektivně...

ČSMT, Superstar, X factor a všechny podobné soutěže jsou zabijákem talentů!!! Nějakou váhu měla možná první Superstar, protože v porotě byl učitel zpěvu. Ale teď?! Teď bude v porotě Ewa Farná. Proboha!!! Je to čím dál horší...

6 0
možnosti
PW

P45e85t30r 20W57o48l75f

26. 11. 2012 12:08

Appels - ty odešly ze soutěže, protože jim byla předložena smlouva se Slávikovou firmou!, o které na začátku soutěže nebyla vůbec řeč. Tedy ne kvůli smlouvě s Primou. Slavík si tam tak pěkně při porotcování kšeftoval...

1 0
možnosti
Foto

Souhlas. Ale tohle mi výjimečně za to stálo. Kvůli těm dvěma "průšvihům", ke kterým tam došlo.

2 2
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 16,16
  • Průměrná čtenost 1154x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.