Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J49a71n 35H57l61e70d46í49k

6. 1. 2014 16:33

za pestrost ve vládě může poměrný volební systém, to by měl nahradit systém většinový, kdy vítěz bere všechno. Velmi pochybuji, že budou voliči spokojen 45 roků rudé totality zřejmě i pozměnilo český genom, budou zde vyhrávat rozmařilé, =rozdávačné levice a republika bude žít na permanentním a rostoucím dluhu

2 0
možnosti
Foto

Po vzoru místních "expertů" bych Vám teď asi měl odpovědět, že pravice už to pod heslem "vláda rozpočtové odpovědnosti" zkusila a jak to dopadlo,

Jenže věc se má tak, že nevím jak ve skutečnosti vypadá vláda pravice. Jediné co vím, je jak vypadá mafiáský jánabráchismus a outsourcingová korupce...

0 0
možnosti
Foto

Vládnímu sektoru vždy dominují zájmové skupiny (které samozřejmě nemají v zájmu zájmy občanů) lobující za svá speciální privilegia na náklady veřejnosti.   Touha zavděčit se organizovaným nátlakovým skupinám téměř vždy převažuje nad touhou uspokojit občany.   Dnes je to osobou pana Babiše povýšené na potřebu zavděčit se sám sobě.

1 0
možnosti
LJ

Politika je umění možného. Bez kompromisů to nejde. Lepší, když se dohodnou, než kdyby se nedohodli. Problém vidím spíše v nedodržení dohdy. Minulá koaliční smlouva nebyl dodržena, poněvadž se Věci veřejné rozpadly. Totéž se může stát třeba ve hnutí ANO, ani ČSSD nevyniká jednotností a stranickou kázní.

1 0
možnosti
FS

Martine Faltýne, právě jste " trefil hřebík na hlavičku ". 

Má vize je taková, že je tam všechno :

Pro ČSSD - tragédie.

Pyrrhovo vítězství, neboť z volebního programu v podstatě zůstal zachován pouze název.

Pro ANO-2011 - komedie, fraška.

Pro KDU-ČSL - drama velmistra ve vydírání. Pro občany = voliče, pro prostý lid ...? To se včíl ukáže, teď je to ještě ve hvězdách - v mlhovině Andromedy.

0 0
možnosti
BM

Měl bych takový dotaz: Koho by jste nejraději viděl ve vládě? ODS né, TOP né, socany né, Babiše né, lidovce né... Tak kdo??? Komunisté? Okamura?

2 1
možnosti
Foto

Odpovím Vám dotazem: A na základě čeho usuzujete, KOHO bych nejraději viděl ve vládě?

Při vší úctě, ptáte se špatně. Správá otázka zní: JAKOU vládu bych nejraději viděl? To není o politických stranách, jestli mi rozumíte.

Každopádně bych rád viděl vládu jednostrannou, s jasným prgramem a ne opět nějakého kočkopsa, který v tuto chvíli už není ani tím kočkopsem.

A koho bych rád viděl ve vládě, o tom hlasuji ve volbách.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 16,16
  • Průměrná čtenost 1154x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.