Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

dp11

9. 12. 2011 15:13
Doporučuju My Fair Lady

fenomenální. Také Baladu pro banditu a Šumařeš na střeše. Zkuste taky Komorní Fidlovačku - viděla jsem skoro všechno a ať vyberete cokoli, nespletete se. Jenom nemám ten talent napsat o tom tak poutavý článek.:-) Vás by si mohli Hrušínský a Topfer platit jako propagátora.;-)

0 0
možnosti
MF

Martin Faltyn

10. 12. 2011 9:34
Re: Doporučuju My Fair Lady

Děkuji za doporučení, zkusím se podívat na doporučená představení. Speciálně My Fair Lady by mne moc zajímala. Baladu nemusím (tyhle story nejsou mlj šálek čaje - naposledy jsem toto téma zkousnul jako Na skle malované, pokud to znáte? Viděl jsem to tehdy s Michalem Dočolomanským v hlavní roli a bylo tofenomenální.) Šumař by mentaké zajímal - jen na to sbírám odvahu, protože ta story... mno...

A s tím propagáteorem ;-) zkuste jim to navrhnout. Ale já jsem dost nepodplatitelný; takže umím i zkritizovat - viz moje hodfnopcení scény v Charleyově tetě. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 16,16
  • Průměrná čtenost 1154x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.