Diskuse

Je to o kachně

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

👍 Mame v lednici kachni prsa. Uz aby byla na taliri ...

1 0
možnosti
Foto

Martine já fůl kachnu nejed do dvatřiceti.... pak jsem šel vařit do restaurace (ano, účastníci květnového srazu vědí, je to přesně ta v Plzenských hradbách) kde se jich pekly metráky a najednou mě to nějak zachutnalo ;-D

2 0
možnosti
IL

I48v67a15n72a 39L24a58n66c11e

19. 12. 2022 13:07

Kachnu nemusím, stále dávám přenost kuřeti. Na kachně jsou pouze kosti a kůže...;-) Sorryyyyy...

2 0
možnosti
LH

Ivana Lance

A na kuřeti kosti a kůže není?

Ale to nesmíte kupovat kachnu v krámech.Já mám kachny o váze 3 - 3,50 (zabité) a na tom je více masa než na kuřeti.Ono záleží čím a jak dlouho se krmí.Je jasné, že za dva měísíce kachna do mnou požadované váhy nevyroste, ale ve velkochovech je potřebují mít co nejdříve vykrmené a vyskladněné a tak se zabíjejí v menší váze.

1 0
možnosti
LH

Na jaře zakoupím 20 maĺých kachniček, za tři měsíce vykrmím (žádná chemie...slimáci, pšenice, malé brambory pěstované na zahrádce a hlavně hromada kopřiv) a pak zabíjím.10 kachen prodám a svých deset kachen mám zadarmo vykrmených (prodané mně zaplatí veškeré náklady na všechny) a daných do mrazáku, takže skoro každý měsíc jedna kachna k obědu.

3 0
možnosti
Foto

Mňam... hned teď půjdu a zakoupím kachní stehna :-)

3 0
možnosti