- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
👍 Mame v lednici kachni prsa. Uz aby byla na taliri ...
Martine já fůl kachnu nejed do dvatřiceti.... pak jsem šel vařit do restaurace (ano, účastníci květnového srazu vědí, je to přesně ta v Plzenských hradbách) kde se jich pekly metráky a najednou mě to nějak zachutnalo
Kachnu nemusím, stále dávám přenost kuřeti. Na kachně jsou pouze kosti a kůže... Sorryyyyy...
Ivana Lance
A na kuřeti kosti a kůže není?
Ale to nesmíte kupovat kachnu v krámech.Já mám kachny o váze 3 - 3,50 (zabité) a na tom je více masa než na kuřeti.Ono záleží čím a jak dlouho se krmí.Je jasné, že za dva měísíce kachna do mnou požadované váhy nevyroste, ale ve velkochovech je potřebují mít co nejdříve vykrmené a vyskladněné a tak se zabíjejí v menší váze.
Na jaře zakoupím 20 maĺých kachniček, za tři měsíce vykrmím (žádná chemie...slimáci, pšenice, malé brambory pěstované na zahrádce a hlavně hromada kopřiv) a pak zabíjím.10 kachen prodám a svých deset kachen mám zadarmo vykrmených (prodané mně zaplatí veškeré náklady na všechny) a daných do mrazáku, takže skoro každý měsíc jedna kachna k obědu.
Mňam... hned teď půjdu a zakoupím kachní stehna