- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zdravím, Martine, zaujal mě úvod. Zkusil jsi někdy udělat míchaná vajíčka se sádlem? Je to úplně o něčem jiném a ta chuť je bezva. Ovšem tu chuť máme každý jinou, tak mi případně dej vědět.
Aleši, sádlo, škvarky a jiné podobné pochutiny už nejím dávno... ale samozřejmě se pamatuji, jak nám babička dělala jídlo na "škvarkovém" sádle. Např. flíčky.
Jo, bejvávalo...
Mám kliku. Klidně si mažu na chleba půl centimetrovou vrstvu másla, ač jsem dávno načal čtvrtou čtvrtinu životní stovky. My jsme měli chleba máslem mazaný tak, že prosvítaly dirky ve střídě. (Jistě - bylo to možné proto, že jediné chlazení byla čestvá vode, ve které máslo plavalo.) Takže žádné znechucení - vida, výhoda chudoby v lido-demo.
Upřímně Vám na jednu stranu závidím...
Víte, u mne to bylo dáno tím, že babička měla před očima podvyživeného vnoučka (z mého dnešního pohledu jsem byl normální "živé dítě")... no a snažila se ho vykrmit. N8silně -a znáte, jak na takové úsilí děti reagují. Právě že někdy i doživotním traumatem.Takže vedle snídaně oběda a večeře jsem byl podrobován krmení dopolední a odpolední svačinou: no a to byly ty chleby s máslem!
Přeji Vám je! Vychutnejte si je!
Super odlehčení po všech těch radách k volbám. Já tedy jím jen klasické nebo solené máslo a to tak, že ve ztuhlém stavu ukrajuju plátky.