Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikiš

9. 11. 2009 19:10
Tu sumičku

 v tvrdé měně nemám ;-(. Ba ani v té v naší ji nějak nemohu dát dohromady.:-( Ale stejně by mě zajímalo, do čeho byste se "pustil" v téhle pozoruhodné době. Prosím, jen ne nic a la román pro ženy.

Článek na OK. R^

0 0
možnosti
MF

Martin Faltyn

9. 11. 2009 23:19
Re: Tu sumičku

Prozradím Vám tajemství, že do šuplíku opravdu nikdo nepíše. Proto se se změno režimu čekalo,jak najedno začnou všichni vytahovat z psacích stolů ty skvělé zakázané scénáře... a ejhle! Nenašel se snad ani jeden!

Nicméně já mám v zásobě náměty. Především ten historický film,o kterém se budu jen velmi všeobecně zmiňovat příště. Dále je to poněkud filozoficko akční scénář (to je ten za 30 milionů dolarů). A nakonec mám v zádobě ryze českou komedii a la Nahá zbran či Připoutejte se prosím. Krom toho mám námět na televizní komedii o podvodníkovi, který se dostal až do vládních kruhů podle literární předlohy, ale ČT na ni v r. 2002 při mém pokusuo come.back zrovna příznivě nereagovala. Škoda, že se tenkrát v 90. letech rozpadla tvůrčí sklupina, kde jsem natočil Tři Alberty. Právě tahle komedie měla být další, kterou jsem začínal připravovat. Bohužel.

0 0
možnosti
E

eNden

8. 11. 2009 18:05
na animaci

se teprve podívám. Zrovna nedávno jsem na svém soukromém blogu psala jakou blbinou může režisér pokazit film ;-D, mějte se fajn, početla jsem si...8-o

0 0
možnosti
MF

Martin Faltyn

9. 11. 2009 23:12
Re: na animaci

Děkuji. A doufám, že se Vám animace bude líbit.

Já když jsem ji prvně viděl v kině v Moskvě, tak jsem dostal takový záchvat smíchu, že to už pomalu vypadalo, že mne budou muse odvézt do špitálu... (a ruský špitál - to je věc! - to mě při té hrůzné představě ten smích ale hodně rychle přešel). :-)

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

7. 11. 2009 22:24
luxusni animace

;-D

0 0
možnosti