Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

eNden

2. 6. 2010 12:39
Tak jsem se

přeci jen dostala na prohlídku Barrandovskými ateliéry. Podrobnosti e-mailem :-):-)

0 0
možnosti
VTG

vladimir.t.gottwald

31. 5. 2010 21:36
Zas jsem si početl. :o)

R^

0 0
možnosti
MF

Martin Faltyn

31. 5. 2010 23:29
Re: Zas jsem si početl. :o)

Děkuji! Jsem potěšen a poctěn!

0 0
možnosti
K

karhukoira

31. 5. 2010 14:42
Také jsem si zavzpomínal.

Martine, kvalitní počtení jako vždy, jen mi tam trochu chybí bar U Koubů (existuje ještě?). Já čekal na autobus jedoucí dolů do města vždycky tam, ale než člověk bar opustil, autobus už odjel. On sice jezdil v půlhodinoých intervalech, nicméně směrem ke Smíchovu jezdil, což je zajímavé, tak o pět minut dřív oproti jízdnímu řádu. Poslední jel nějak před jedenáctou, a i ten nám mnohdy ujel a nezbylo, než volat taxíka telefonem, v noci tam jinak žádný nezabloudil... Těším se, až zavzpomínáš na televizní vysílání TOP Info z budov střižen Krátkého filmu, tahle etapa českého tv vysílání je téměř neznámá. A přitom se svého času jednalo po Primě (tehdy FTV Premiéra) a Nově teprve o třetí nestátní tv stanici...

Jinak karma, jako vždy!!!!

0 0
možnosti
MF

Martin Faltyn

31. 5. 2010 23:29
Re: Také jsem si zavzpomínal.

Ahoj... srdešně děkuji za karmu a dodávám: bar U koubů (pro neznalé - přízemí levého křídla, tedy těsně pod hereckým hotelovým domem) se dnes jmenuje Trilobit bar a stále ještě existuje. Je zachycen na poslední trojici fotografií na snímku uprotřed. Chápu, že to je ale "blecha" a není vidět. Nějak jsem neměl potřebu na něj vzpomínat, k srdci mi nikdy nepřirostl. Nic moc podstatného ke vzpomínání pro mne se tam nikdy neodehrálo - do čehož nepočítám naše společná sezení. :-)

TOP Info je na pořadí dne v mém nejbližším vzpomínání "Jak jsem byl režisérem" -  ale zatím z něj mám jen okopírovaný standardní úvod a vyfocený hrneček KabelPlus. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 16,13
  • Průměrná čtenost 1150x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.