Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jistě až každý sleduje co chce....

1 0
možnosti
IL

Funes můj milovaný herec, velký herec. Vždycky mě pobavil, jenom nemůžu najít DVD, kde by byly anglické titulky, aby i manžel porozuměl ději filmu. Kdekoliv on hrál, tam se člověk musel řehtat.

1 0
možnosti

Funes a "Četníci" b a v i l i. Podle mne už jsou tyto komedie přežité, stejně jako němé grotesky. V dětství a mládí jsem se u nich "řezal", ale dnes mě ani nenapadne se na ně po "x- té" podívat. Ale jak se říká - proti gustu žádný dišputát.:-)

2 0
možnosti
Foto

Nehodlám zkoumat čemu Vy se řežete dnes. Jistě jste ale zaregistroval, že jsem psal, že humor se dnes posunul jinam. ;-)

Takže děkuji.

0 0
možnosti
Foto

Díky za příspěvek, který mne vrátil ve vzpomínkách zpět. Četníky milovaly i moje děti. Když byly nemocné, tak si četníkama zpříjemňovaly čas v posteli. Četníka ze Saint-Tropez jsem viděl mockrát, ale městečko jsem osobně nenavštívil i když jsem dvě své dovolené strávil s rodinou na francouzské riviéře. Starší syn s mou neteří si tam ale výlet udělali.

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že film Četník ze Sain-Trppez byl první a ze série "četníků" s L. de Funésem je ten nejlepší. Viděla jsem ho víckrát a nikdy mě nenudil. Naposledy před několika dny na ČT2. Při několikadenním zájezdu francouzské Provence jsme na chvíli navštívili i město Sain-Tropez. Náš zájezdový autobus tehdy zastavil pod starými lípami(?) na nevelkém náměstí u několikapatrové starší budovy - prý skutečně bývalé četnické stanice, kde se některé scény z filmu odehrávaly. Škoda, že jsme se v městečku nezdrželi déle. Ráda na to vzpomínám. :-) Díky, pane Faltýne, za zajímavý článek. Zdravím. R^

1 0
možnosti
JK

J86i48ř42í 98K15o12z55á12k

30. 6. 2021 21:33

Jen menší oprava:ten Citroen je 2 CV

2 0
možnosti
ND

Četníci jsou klasika, taky je mám ráda, ale ty poslední dva díly už nejsou tak dobrý.

3 0
možnosti
Foto

Bohužel. Změnila se parta herců (asi víte proč), také léta běží... I tak, snímek Četník a četnice beru jako Funesovo důstojné rozloučení.

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Například já jsem ročník 82 a Funése miluju.

1 0
možnosti
PK

Chtěl jsem připomenout skvělou práci pana Filipovského, ale Filip mě předběhl, ty dva se měli potkat, pokud se teda tak nestalo, ale jak vzrůstem, tak energií byli jak dva bratři...:-)

2 0
možnosti
JH

Funes strašně stál o setkání, ale režim to nedovolil. Napsal mu dopis, ze kterého byl Filipovský v šoku, protože dle jeho názoru jeho dabing ubírá genialitě francouzského skrčka, jak se F. říkalo.

0 0
možnosti
Foto

Zdravím... zamiloval jsem si je jako dítě a doposud nemám pocit, že bych se na jejich shlédnutí netěšil. Kupodivu se člověk musí smát, i když ví dopředu co přijde. Dabing pana Filipovského je ..... extra geniální :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 16,11
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.