Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zábavně napsaný hezký seriál. Díky za něj.

Jen dvě malé poznámky. Do moře se prostě musíte podívat, Rudé Moře je druhé nejkrásnější místo na světě na potápění (i šnorchlování). A hotely doporučuji střídat a pokud chcete vidět kousek autentického Egyptu pak hotely v okolí El Quiseiru.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za ohlas i za tipy.

Já jsem dal na mé přátele, pokud se týká místa pobytu. Nebyli v Egyptě poprév a vybírali oni. :-)

Do moře mne nedostanete ani párem volů. Děkuji. Pro Vaše uklidnění, 9x jsem byl na Korfu a celkem 10x v moři. Já zkrátka nejsem tenhle typ. Jít do moře u moře je pokládáno za povinost a já mám na dovolené rád volno bez poviností ;-D

0 0
možnosti
Foto

Bylo o fajn ... a moc fajn byl také Váš seriál. Velké díky za něj! Jedna milovnice Egypta, Češka z Prahy, mi jednou v Marse Alam řekla: "Na Egypt po první návštěvě buď zanevřeš, nebo si ho navždy oblíbíš - a vracíš se." Myslím, že tak to je. --- Vaše postřehy patří k tomu nejlepšímu, co se zde v poslední době objevilo, balzám na duši. Ještě jednou díky - a ať se daří.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám za stálou egyptskou přízeň.

A děkuji také za to pohlazení - snažím se psát tak, abych pobavil. Klidně i na svůj účet. To bych pak nemohl druhdy hrát třeba ve scénkách Izera apod. (Najděte si na YT třeba Důchodce nebo Sprejer - což jsou asi dvě nejlepší věci, které jsem u něj natočil - na Primě tehdy.)

Egypt?

Myslím, že naše "parta" si Egypt beze zbytku oblíbila a už plánujeme kdy tam na jaře pojedeme. Nejlépe opět do Tulip Resortu.

I když - nakupování se příště vyhneme ;-D

0 0
možnosti

J88a16n 63Š23e38s38t60á33k

17. 12. 2021 10:15

Četl jsem až teď Váš epilog, vskutku velmi zábavnej, a nějak jsem rád, že jsem se kvůli těm často vzrušujícím dojmům sám trmácet nikam nemusel.;-D

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, děkuji.... no vidítge, u mne jako když to naleznete.

Ale, je třeba všechno to "trmácení" brát s nadhledem.

Jako celý život.

0 0
možnosti