Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Čemu dávám přednost? Skutečnému přátelství. ;-)R^

1 0
možnosti
Foto

Pokud má někdo politický názor, že komunismus byl lepší, SSSR náš nejlepší přítel a že v r. 68 nás osvobodil od fašismu, tak s takovým se nekamarádím, neb se nepřátelím s kdejakým pitomcem.

0 0
možnosti
Foto

Duševní trivialitu považovat za politic. názor je také poněkud triviální;-)

0 2
možnosti

Myslím, že v kamarádství, resp. v přátelství, je důležitý především podobný postoj k životu a shoda v životních prioritách. To se svým způsobem logicky odráží i v politickém vnímání situace.

0 0
možnosti
Foto

R^ Je nemalý rozdíl mezi kamarádstvím a tzv. ,,kamarádšoftem", stejně tak jako mezi politikou a politikařením. Čemu je možné dát přednost?;-)

2 0
možnosti

Já se z lidmi, o kterých vím, že nesdílí mé politické názory, raději o politice vůbec nebavím. Nerozcházím se s nimi, ale taky je pravda, že jejich společnost nijak extra nevyhledávám.

3 0
možnosti

Člověk umře tolikrát, kolik ztratí "skutečných kamarádů" pravil někdo a je to takR^

2 0
možnosti
Foto

A nakonec je rád, že má aspoň pesana.

0 0
možnosti
Foto

Martine, u mě je to jednoduché, politici a politika jde mimo mě, tu šaškárnu nemusím, ale kamarádství stojí za to. Hezkou neděli!:-)

4 0
možnosti
Foto

I77v47o 69C95i45l11i67c35h

25. 4. 2021 9:48

Opravdoví přátelé mé názory znají a já znám jejich a pokud se neshodneme na něčem konkrétním natolik, že by to mohlo vést až k hádce, tak raději změníme téma. Obvykle to aktuální téma za narušené dlouhodobé přátelství nakonec ve zpětném pohledu stejně nestojí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 16,43
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.