Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

V podstatě máte pravdu, protože smích údajně léčí. Takže ČT 24 by mohla kromě povinné veřejnoprávní role splnit i roli lékařskou. Soukup už to pochopil vlastní exhibicí.

0 0
možnosti
Foto

ČT24 bojkotuje prezidenta Zemana? Ale naopak, Zeman dlouhodobě bojkotuje věřejnoprávní televizi. Místo toho dává přednost televizím soukromým a bulváru. Dlouho dával přednost TV Barrandov. Pak se nepohodl s jejím ředitelem Jaromírem Soukupem a momentálně preferuje TV Prima.

2 1
možnosti
Foto

Úroveň nejen komentářů, ale i blogů se asi odvíjí od kvality autorů - tedy, můžete nám prozradit, jak by asi tak mohla ČT donutit prezidenta Zemana, aby byl ochoten v ní vystoupit? Tím spíš, že není ze své funkce nijak a nikomu odpovědný;-), dokonce ani těm jeho spodním deseti milionům, které vždy bezostyšně uráží?Rv Kdo je tu skutečně idiot? A jinak Reflex to píše přesně (zdaleka ne poprvé), při pohledu na Prymulu, mám totiž vždy pocit, že už mu na Covid vymřelo půl rodiny.

0 0
možnosti
TB

samotný převrat v Chile nebyl ani tak krvavý. Ale jinak byl prospěšný v otázce ekonomiky

4 0
možnosti
Foto

Jak to, že Zemana skoro nevidno? V neděli v 11.00 hodin měl dlouhý videorozhovor na Blesku. A v sobotu prý promluví v televizi, nevím ale v které. . A Prymula? "Teče nám (i jemu) do bot, tak jako "generál" alarmuje do boje... Není mi moc sympatický, ale že by stál o "prezdentování" se mi nezdá.... Zatím to sám vylučuje. :-/

0 0
možnosti
MV

Prezident na bulváru??!!! To o něčem svědčí... Troufa si oslovit už jen ty, kteří si v podobných mediálních kanálech lebedí. Tedy i Vas, jak vidno.

9 1
možnosti
PK

Vám už z toho .... Také jste před lety volal třeba - Hašek na hrad ...

3 0
možnosti
Foto

Zemana skoro nevidno, což je zčásti dáno porušováním veřejnoprávni role ze strany ČT24.

Zdroj: https://faltyn.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=758968

Můžete být konkrétnější, co se týká prohřešku ČT24 ???

7 0
možnosti
MV

chtel jsem se zeptat na to samy. byl jste rychlejsi. a jsem opravdu zvedavej, jak Martin odpovi. ale treba vubec reagovat nebude - tak to v jeho diskuzich je, bohuzel

2 2
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 16,13
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.