Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stojím za bonmotem otce, u šípkového vína. "Neženil jsem se proto, abych se rozvedl. Pravda, ženy jsou podivné - pohlédni na matku svou" ! Odžili to ...

Média, tisk, opozice mají svou roli, nepochybně. Ten kdo vládne, ještě větší. Je dobré začít s podporou a dobrat se k 11-19 %! Zjistit, že už i "Ratingová agentura agentura Moody's", sděluje zřejmé. ČR je na bubnu ! Veřejné rozpočty jsou neufinancovatelné. Na prostou obsluhu dluhu - 100 mld. Kč nepostačí ! Např. na důchodech, výdaj - 472 mld. korun !

Vláda nemá reformy, prachy - má chuť vládnout. U Vrbětic mikina zčervenala ještě více. Kdo znečistil Bečvu se neví, zase se ví, že Deza to nebyla. Co s takovou vládou ... ? :-)

1 0
možnosti

BG byl skvělý byznysmen a zdejší lid radostně vítá každou info, bez ohledu zda je to Fake news, resp. to odpovídá realitě, což nelze hned a lehce ověřit a tak je to vždy realita a zvláště, když to zazní na ČT.;-DR^

1 0
možnosti
Foto

J61a66n 64Š91i75k

4. 5. 2021 13:46

Bill Gates se rozvádí a nebude mít na čipy do vakcín proti Covidu. Jsem zvědav, kdo s něčím podobným první vyrukuje :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 16,43
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.