Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Co všechno se musí stát, aby člověk zatrpknul (abych to napsal slušně) jako ty, Martine?

0 0
možnosti
JK

Tak nějak lehce jsem tušil, že to skutečně na někoho zabírá. A hle.

Program "antibabiš" vynalezl a používá jen a jen Babiš, je to jediná jeho odpověď na konkrétní kritiku, konkrétních kroků vlády. Třeba: "Proč jte nejdříve popřel a pak odvolal Primulova slova o registraci v hospodách?". "Proč je tak velký deficit a nejsou k tomu zdůvodněné výdaje, je to snad neomezená pokladnička vlády?". "Proč se nestaví dálnice a koleje pro rychlovlaky?". "Proč nebyl včas ustanoven krizový štáb a nesešla se v létě epidemiologická komise?". A jsou další zcela konkrétní dotazy na různé ministry vlády.

Tak aby bylo jasno, na tohle se prostě neodpovídá, protože je to "antibabiš" a tím je to odbyté. Babiš absolutně nezvládá jakoukoliv komunikaci a nutně tak potřebuje jednoduché slovo, kterým odpálkuje cokoliv. Kdykoliv přijde do veřejné živé debaty s oponenty, tak se zesměšní a ztrapní zároveň. Umí jen přikazovat a sprostě nadávat, to první dělá blbě a v tom druhém je absolutní jednička.

3 0
možnosti
Foto

Máte tam chybu, to že ostatní strany mají program antiBabiš jste si neuvědomil, to Vám řekl Babiš, zopakoval to tolikrát, až nastala klasická situace, když něco běžným lidem zopakujete stokrát, berou to jako fakt. A to se stalo i Vám, Babiš tolikrát řekl, že ostatní mají jen antiBabiš, že jste tomu uvěřil a ani jste se neobtěžoval si ověřit, jestli je to vůbec pravda. Když něco stokrát slyšíte v TV, ještě to neznamená, že je to pravda a to se týká všeho, nejen bludů Babiše. Dospělý člověk by měl umět získávat informace, hodnotit je, přemýšlet o nich a ne je nekriticky přejímat, protože kolem něj šly mockrát.

4 3
možnosti
Foto

Leo, když si přečtete jeho další "moudra", tak zjistíte, že si toho neuvědomuje mnohem víc. :-)

4 3
možnosti
PB

P79e36t34r 11B51u48r92i23a26n

4. 10. 2020 20:32

Za prvé, nepředkládá, žádný jiný ucelený program, než "Anti Babiš".

Přesně po tenhle tisíckrát omílaný nesmysl jsem to dočetl. Možná by nebylo od věci zeptat se nějakého voliče ANO, jaké má toto hnutí program, co tam má momentálně za ožehavé body. Tuším, že bychom byli svědky čučení telete.

A jinak, program antiODS a antiKalousek má Babiš. Prakticky bez těchto dvou není schopen vést žádnou debatu delší 15 minut. a přesně na tomhle bylo hnutí ANO založeno. A to mu ještě odpovědi sepisuje Mára Prchal. Marně.

Ovšem hoax antiBabiš sepsal Mára brilantně. Tam to marné nebylo. Jeho věrní ji papouškují do zblbnutí.

Už jen z toho, že se domnívají, že strany opozice nemají žádný svůj vlastní program, z toho je vidět, co jsou voliči ANO za myšlenkové kapacity.

11 2
možnosti
ZH

V roce 2013 se mohl snadno splést ledaskdo. Ale vlastní omyl nepřiznávají jen hlupáci.

4 0
možnosti
ZH

Tak nevím, zda přímo lžete, nebo se prostě vůbec nezajímáte a jen papouškujete cizí lži. Opozice "... nepředkládá, žádný jiný ucelený program, než "Anti Babiš""

Jen tak "namátkou" jsem se podíval na stránky ODS (protože tam je to jistota) a hle, mají ucelený program: https://www.ods.cz/volby2017/program Pokud vy vidíte pouze Antibabiš, pak trpíte nějakou formou slepoty.

Výměna ministra zdravotnictví - k tomu mělo dojít už na jaře, protože Vojtěch totálně nezvládal. Nejen resort, ale ani Babiše. "No nebuďte slušný, řekněte to jméno" - atp. Teď je to s křížkem po funuse. Pokud to vnímáte jako úspěch vlády, pak já to pokládám za naprosté selhání vlády - a především Babiše, protože se jedná o jeho kompetenci. Ale kde jinde by sehnal takového fackovacího panáka, jakým byl Vojtěch?

8 1
možnosti
ZZ

Řeč se vede, voda teče.

Vylhané psané programy je věc jedna a předvedená realita je věc druhá.

Máme vlastní zkušenosti, jaké korupční prostředí nám tady nastolila ODS a ČSSD v krajích i na celostátní úrovni. Už proto jsou obě tyto strany nevolitelné !!!

:-/:-/:-/

0 0
možnosti
Foto

"Napište tu petici a podepište se tam každý , kdo nebude vyžadovat lůžko v nemocnici až se nakazíte."

/dobře on !

3 0
možnosti
ND

Škoda, že zde chybí odkaz na tu petici, je dobré vždycky vědět vůči čemu se člověk vymezuje, či čeho se názor týká...

1 0
možnosti
KT

Chcete tím říci, že kdo protestuje proti vládě je hlupák? Musíme tleskat jako jeden muž/žena jak jsme již my starší zažili?

10 0
možnosti
KT

Vy skutečně považujete ty zmatené kroky, kdy ráno je vyhlášeno něco, co večer neplatí za racionální? Chápu, že u výtvarnice převládají emoce nad rozumem, ale dá se to i trénovat.

Vzhledem k tomu, že mám stejnou profesi a rozum mně zcela nezakrněl, vím, že to lze.

Moc nechápu, jak se může nechat dospělý člověk oblbnout populistickými kecy.

12 2
možnosti
Foto

Jestli někdo v současné době jedná chaoticky, tak je to vláda, v čele s Babišem.

7 2
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 16,43
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.