- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
"Snídaně - se pojedná tak, že se sní, co zbylo z předchozího dne. K tomu se uvaří káva."
Tak tohle jste si hodne zjednodusil. Pokud by jste jedl z predchoziho dne nasi lemak, tak budete mit takovy prujem, ze budete letat na tandas kazdych par minut. Nasi lemak nekoupite uz v poledne presne z tohoto duvodu. Stejne tak mee gorenj, behoon a dalsi jako roti prata budou cerstve.
Uz jenom jak o tom pisu slintam jak Pavlovuv cokl. :-)
Obávám se, že na vesnici to chodí trochu jinak. Tam se pro jídlo musí hezky daleko... Aspoň podle toho, co jsem zažil. A předpokládám, že místní vědí, co mohou do druhého dne nechat a co nikoli. Takže žádné zjednodušování.
Ale až bude potřeba napsat, kuchařku reálií, doporučím Vás.
Jaké z toho plyne ponaučení? Když má člověk problém s očima, tak nejezdit na druhý konec světa. Vyjde to nastejno, jako když před rokem jsem byl na očním v Kolíně. Vlastně o dost levněji se stejným efektem