Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

V cestování s cestovkou nevidím žádný stres. Vymyslím kam, najdu vhodný hotel, objednám a zaplatím, týden předem mi přijdou informace a letím. Při správném výběru je i cena přes cestovku výhodná. Naše lednová cesta na Fuerteventuru s all inclusive, o které píši v jednom blogu, mě vyšla na 9.500 Kč. Ráda bych viděla rozpočet za letenku, ubytování, kvalitu a způsob stravování all bez cestovky. Třeba někdo přidá nějakou zkušenost a přesvědčí mě. ;-)

1 0
možnosti
JS

jaká to byla cestovka? To je super cena R^

0 0
možnosti
RP

Jezdime s německými Ck už přes deset let nikdy žádný problém, poslední roky si to zajišťujeme už i s jejich českou pobočkou. Výhoda býva dobrá cena... hlavně u hotelů které jsou ve středu města. Je fakt, že na těch větších letištích je někdy zmatek. Jen jednou když jsme nestihli přípoj z Pařiže a do Dubaje a letenku jsme jsme dostali na druhý den / přestože se Francouzi dušovali, že vše zařídí, zpoždění byla jejich vina/ na nás nikdo nečekal, ale taky jsme to zvládli.;-)

1 0
možnosti

Nechapu lidi co ještě jezdí s cestovkami, když se da vše koupit samostatně a dovolenou prožít bez stresu.

1 0
možnosti
JP

Španělsko je moje srdeční záležitost. Byli jsme tam několikrát, různá místa, různé hotely, různé cestovky, autobusem i letecky, a vždy plná spokojenost. Autobus nám zastavil přímo u hotelu, delegát nás dovedl až na recepci a i v dalších dnech nám byl kdykoliv k dispozici, poradil, kde je možné cokoli koupit, půjčit, zajet si na výlet i samostatně, ... Ubytování příjemné, čisté, jídlo výborné, ...

2 0
možnosti
MB

Nevím, nějaké zmatení ? Na Španělsko - Barlelonu vzpomínám nesmírně rád. Nějaký hotel "Puppi", říkali jsme mu pupík , System samoobslužné jídelny - sněz kolik a co chceš - nic nevynášej. Výlety a pochody. Dcera nepochopitelně navrhla stadion FC Barcelony. Totálně jsem změnil názor - úžasné ! Kopaná se nehraje, ale objekt žíje ! Neuvěřitelné sbírky trofejí + Moto GP. V podstatě obchodní dům a hlavně ten posvátný trávník ! Dle našich proporcí je Nou Camp, je stadion na stadioně do výšky, pro 98.000 diváků a neustále vyprodaný ! Fakt Messi chrám, o Gaudím a Sagradě Familii , Las Ramblas bulváru ... Nemá smysl mluvit (doporučuji !) ... :-)

7 0
možnosti
LB

Barcelona je úžasná... :-)

1 0
možnosti
MV

letenka a rbnb to jisti uz davno. cestovky netreba, Martine

1 0
možnosti
Foto

Inu, to máš pravdu, ale tentokrát iniciativa nevycházela z mé strany.

A znáš to, drahou polovičku musíš poslouchat!

Jinak třeba Japonsko bylo kompletně přes rbnb a letenku taky umím :) Příteli a jeho známým jsem takto zajišťoval i třítýdenní cesto do Malajsie, včetně týdnu v resortu a vstupenek na známou věž Petronas... všechno se dá :)

Ale toto byl zvláštní případ :-)

2 0
možnosti
JV

Za hranice jezdíme a dál budeme pouze s českou cestovní kanceláří. Měli jsme štěstí a všechny musím pochválit. Na letišti na nás zatím vždy čekal ochotný delegát s cedulí. I na recepcích byli milí. Nejsme totiž náležitě jazykově vybaveni. V místě pobytu si ale při našich dlouholetých zkušenostech organizujeme výlety a túry sami. Destinaci volíme podle toho, co chceme vidět a navštívit, a pak také hledáme na počítači hotel, informace a recenze. Nesmí být u frekventované silnice, musí být ale v blízkosti autobusového spojení, alespoň malého obchůdku, ne kilometry od pláže. A minimálně polopenzi. Počítač je v tomto případě k nezaplacení. Někdy si i říkám, proč tam letím, když už všechno vím. Občas sem do Blogů něco napíši nejen od nás. Počkám si na Vaše další pokračování. ;-)

2 0
možnosti
Foto

Tohle byla vyloženě chyba místního španělského zprostředkovatele FrOmMe2. Děvčata měly prostě jiné starosti než se starat, kdo kdy jim přijede.

Český prodejce i české zastoupení cestovky fungovalo naprosto perfektně. Ty prostě nemohly za to, že poslední článek řetězu selhal.

0 0
možnosti
Foto

dovolená všech snů;-D

tak hlavně to přežít ve zdraví;-)

0 0
možnosti
Foto

A hlavně, s pevnými nervy a humorem :-)R^

0 0
možnosti
PK

No divím se , že jste přežil, po všech těch "příjemnostech" bych to asi zabalil....ale dovolená má být fakt relax a tak doufám,že další vývoj vše změní k lepšímu...

0 0
možnosti
Foto

Člověk musí bojovat za přežití pořád, nemyslete...

A že nemohlo být hůř? :) Uvidíte!

0 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 15,97
  • Průměrná čtenost 1150x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.