Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Babiš svůj majetek nabyl v podnikání a svou pílí, je velmi pracovitý a snad tím by jeho snaha ocenit poctivost byla silnější.. . Paní to jste mě fakt rozesmála. Babiš jehož táta byl vysoký komunistický funkcionář a on měl v době komunismu  možnost studoval v zahraničí. Ke svému majetku se dostal díky Grossov. Rád bych věděl komu přihrál Kálousek nějakou zakázku. Jinak nad tím blábolem nemá ani cenu diskutovat.

1 1
možnosti
Foto

Za své rodiče nikdo nemůže nebo ano?Kdyby byl neschopný blbec, tak by nemakal na svém byznysu a šel se válet na pláž do Karibiku. Co se týká Kalouse, narazila jsem na http://www.ostrava-online.cz/ blogy a tam zrovna je počteníčko zcela konkrétní, co je Kalousek zač.

0 0
možnosti
BM

Zatím všichni, kteří přijali účast ve vládě jsou Zemanovi kamarádi-paní Benešová, pan Pecina, pan Toman...

O panu Schwarzebergovi máte špatné informace.. Svůj majetek již předal svému staršímu synovi Karlovi VIII. knížeti za Schwarzenberga, jenž působí zde, ale jelikož mu patří ještě majetky v Rakousku, tak je přirozeně i tam.... A Váš výraz "Komu připadne kus naší země" je skutečně úsměvný......;-D

1 3
možnosti
DD

Pane Marjanko, já nechápu, že tady pláčete, lkáte a soptíte na prezidenta Zemana a přitom naprosto pomíjíte jednu základní, důležitou a klíčovou věc: do této situace, kdy se musí složit nová vláda, tuto zemi dostala vláda v demisi, vláda trojkoalice, vláda ODS. To tito kamarádi korumpovali, podpláceli, kradli atd. Prezident Zeman ani pan Rusnok se nekamarádí s Janouškem, Rittigem a podobnými. S těma se kamarádí špičkoví členové ODS a spol. Za těmito kmotry chodila paní Nagyová, pravá i levá ruka (a bůhvíco ještě) pana premiéra v demisi, pana Nečase, předsedy ODS. TOHLE je příčina!

O panu Schwarzenbergrovi raději ani nepsat - tolik podrazáctví, ostudy a škody, co tento člověk pro naši zemi vykonal, se hned tak nenajde u více lidí najednou.

6 0
možnosti
JZ

JF: Ministr Kalousek zavírá léčebny, odstaví lázně pro lidi, kteří nechali v práci zdraví a tak podobně, ruší nemocnice,....

HZ - Jsem netušil, že Kalousek je ministrem zdravotnictví. ;-D

4 5
možnosti
DD

Pane Zieglere, snad dokážete (nevím) pochopit, že FINANCE na ty léčebny držel Kalousek. Já jako ateista říkám - zaplaťbůh že už je to čas minulý. Ale to je na delší řeč ...:-)

5 0
možnosti
Foto

Píšete. "Zeman skládá vládu ze svých kamarádů? Počínaje panem Rusnokem? Tak nevím, asi těžko ji bude skládat z lidí, které nezná a kterým nevěří." , tak proč jí prezentuje jako vládu odborníků a né jako vládu kamarádů. Však přece odborníka nemusí nutně osobně znát a nemusí s ním vychlastl pár hrnků slivovice.:-/

4 3
možnosti
LS

L35i19b43o97r 66S44y32n84e14k

29. 6. 2013 17:18

A co když má Zeman mezi kamarády i odborníky. Navíc, možná je Rusnok jeho přítel, ale zbytek ministerstev je již na samotném, premiérovi. Tam už nutně nemusí sedět přítel Zemana.

6 0
možnosti
JM

Co se týče tisku, je v pořádku, pokud libovolný deník má v nadpisu : Fandíme a nadržujeme tomu a tomu.

Pak si ho buď přečtu nebo ne, protože vím, na čem jsem.

Jenže naše sedmá velmoc se tváří "objektivně, nestranicky" a tajně někomu nadržuje. a to je špatně.

3 0
možnosti
ZB

Lidé jsou jako ovce a potřebují vedení, aby nezvolili někoho špatného...to myslíte vážne, nebo jen soudíte ostatní podle sebe? Pokud jde o takových typ ovcí, pro ty už má připravenou prezident svou stranu - SPOZ, nyní vládnoucí stranu;-), tam skončí každá ovce, která dovolí aby ji někdo tahal za provaz do té "správné ohrady"...

3 3
možnosti
Foto

Paní kolegyně, máte moji nehynoucí karmu. Kdybych to uměl, napsal bych to jako Vy. A myslím si, že šance pana Kalouska získat zpět křeslo ministra financí se limitně blíží nule.

Kdysi, před asi 50 lety založil Jiří Suchý tzv. "Klub spřízněných duší" a já si myslím, že by nebylo špatné založit zde na blogu "Klub zdravého politického úsudku"

7 2
možnosti
Foto

Pokud to myslíte upřimně, děkuji.

5 0
možnosti
Foto

váš názor na pana Babiše je docela úsměvný.

To jste opravdu tak naivní, nebo je za tím něco horšího???

0 2
možnosti
Foto

No vida pane Zdeňku, tak jsme do sebe opětně křísli, i když ,i,oběžně. Žádný z nás nečetl před psaním své reakce reakci toho druhého.

Ano, ta otázka je postavena správně. Proč by bohatý pan Babiš měl být posuzován jinak než bohatý a hrabivý pan Schwarzenberg?

5 1
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1297x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik