Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zeman je Bůh a Šlouf je jeho prorokem.....Mrázek akbar;-D

5 0
možnosti
JZ

Jestli si někdo myslí, že změny v SPOZ se dějí bez vědomí Zemana, je hodně hloupý. ;-D

3 0
možnosti

Ano. SPOZ je zvláštní strana. Není tak podstatný program, jako její lidský potenciál. Nemá historii, má v sobě předlistopadové soudruhy s komunistickým myšlením a nevěřím, že bude tak v kurzu, aby se o ni zajímali kmotři.

Pro mne zajímavými politickými uskupeními jsou Okamurův Úsvit i Babišovo Ano. Moji důvěru mají v tom, že jde o poctivé úsilí o změnu vykydat ten náš Augiášův chlív. Bylo by dobře, aby tato politická uskupení se postupně rozvíjela myšlenkově i personálně, i kdyby se nyní do Parlamentu nedostala.

Bobošíkové Solidarita je hodně divné politické uskupení. Nejpíše půjde o nebezpečnou ultrapravici. Bobošíková má blízko ke komunistům, za které kandidovala. Václav Klaus svým vstupem jen přizná barvu, kam vlastně jeho pravicové myšlení patří.

:-)

3 0
možnosti
Foto

sakra, co se s vámi děje, najednou těm prolhaným mediím věříte.

1 0
možnosti
Foto

Prolhaná média? To má jen Kalousek a spol. dlouhé prsty:-/ a Zeman mu je trochu zkrátil;-D

1 0
možnosti
JV

J52a29n 89V94l23č97e63k

27. 8. 2013 8:49

Nebojte se madam, Pan Prezident Zeman bdí, a nic podobného nepřipustí. Všechny gaunery, kmotry a mafiány z ODS co zase větří šanci ze své strany požene sviňským krokem. V  SPOZ zůstanou jen čestní a neúplatní lidé, kterým jde jen a jen o dobro nás obyčejných lidí!

4 4
možnosti
IB

Pane Vlčku, mám jen obavy, že hodně lidí tomu věří :-(

2 0
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1297x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik