Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Když se chci pobavit, jdu sem. Tato srandovní paní nikdy nezklame;-D

3 0
možnosti
JH

J78a47n 60H95o63r94a

1. 11. 2013 13:29

Tohle se dá odpustit jen hezké blondýně...

2 0
možnosti
RK

Tak když si odmyslím.....  Nj. Máte pravdu. Tady to fakt nejde:-)

0 0
možnosti
RK

Vám doopravdy muselo pořádně hrábnout. 8-o  Jen pro vaší informaci. Ta schůzka u Zemana byla naplánovaná čtyři dny dopředu, to nebyla žádná hurá akci. Měla pochopitelně za cíl svrhnout Sobotku a na jeho místo dosadit "důvěryhodnou osobu" hradu (přeloženo do češtiny řiťolezce) tj. Haška, který měl s SPOZ vytvořit koalici, ať už ČSSD dopadne jakkoliv. Ten záměr úplně nevyšel, tak se muselo hledat jiné řešení. Zeman je jak kapesní zloděj, kterej si po padesáti letech vzpomněl na své "umění", jenže už mu to nejde a každý ho odhalí dávno před tím, než někam zanoří hnátu. Když vytvářel intriku potřeboval k tomu osobnost, jako byl Klaus. Nesmiřitelný národ se dělil na Klausovce a Zemanovce, tak se chlapci snadno domluvili. To už dneska neplatí. Zeman i Klaus teď dostali pořádnej výprask. Zeman si navíc poradil koleno, takže nebude moct min. šest neděl mluvit..... Myslíte si, že vám někdy dojde co jste si na hrad zvolila? Dost o tom pochybuju.

7 0
možnosti
Foto

Milá paní, máte to zapotřebí se neustále takto veřejně ztrapňovat?

6 0
možnosti
VH

Teď jste mně trochu (no vlastně dost) připomněla paní Krusic. U té také Rath za nic nemůže, jen ti oškliví novináři, policajti a státní zástupci mu křivdí.

  (Tím ovšem netvrdím, že to nebylo bulvárně rozmáznuto. Jenže, víte, právě v tom spočívá fakt, že noviny /dnes sdělovací prostředky/ někdy jsou i tím hlídacím psem. Ony hlídají jen a pouze pro svůj zisk.)

3 0
možnosti
JL

Použiji včerejší komentář paní Demlové: Bobo má kolem sebe samé chytré ženy.;-D

5 0
možnosti
Foto

Česká televize, Kalousek a kníže.

Nebýt těhle tří, nemáte o čem psát hlouposti

5 1
možnosti

ke všemu jste ještě i Vy z toho vitěžila další skandál, byť už jen gramatickej;-D

7 1
možnosti
Foto

Média-,,hlídací pes demokracie“, může sloužit jako pes ovčácký a nahánět stádečka, kam je zrovna pro ty či ony ,,pastýře“ žádoucí. To pochopil už jistý Goebbles, že ,,masy“ mají fantastickou vlastnost houby. Vsakují a jsou pak i lépe tvárné. A tak se dají i daleko lépe ždímat. Funguje to nejen v politice, ale i v byznysu, kdy z nabídky se také stává diktát, který ,,reguluje“ poptávku. I když ono je to vlastně totéž. Ono těžké i mnohé vysvětlovat, obzvláště když ,,druhá strana“ vysvětlení často ani nechce slyšet, často jde jen o ,,nákup“ další ,,munice“. A také o to zda je vůbec schopna vše ve všech souvislostech pochopit. Myšlení je nepříjemné. Někdy dost bolí.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik