Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dnes máte v Budějicích Svobodné.

0 0
možnosti
Foto

Já nějak nevěřím lidem jako je pan Babiš. Lidem, kteří jsou příliš zahleděni do sebe. Lidem, kteří mají potřebu neustále dávat na odiv jaké platí daně a přitom je z dosti velké části platí z dotací, které od státu dostanou a na které si sami nevydělali. V pokřiveném tržním prostředí se dá těžko odhadnout, kdo je skutečně úspěšný podnikatel a kdo se jen veze na státní podpoře. Jeho arogance, kterou předvedl v nějakém pořadu v TV mně odrazuje abych mu důvěřoval. Ale pokud bych měl na výběr mezi Kalouskem, Sobotkou a Babišem, tak taky dám raději hlas Babišovi. Naštěstí je ale výběr přece jen širší.

1 0
možnosti
Foto

Ale hlavně pan Babiš narejžoval své bohatství a moc na státních dotacích a prebendách. Pan Babiš je gauner velkého kalibru, který v tom dobře umí chodit.

3 0
možnosti
JF

J96a82n 52F95r88o97l75í39k

19. 9. 2013 16:45

Máte to zapotřebí paní Faltisová?8-o

2 0
možnosti
LZ

Taky bych to takhle viděla a s tím Vítkem Bártou máte plnou pravdu, ale oni si asi budou bližší s Okamurou. Takže já dám hlas Okamurovi a vy Babišovi a máme to.:-)

0 1
možnosti
Foto

A obě uděláte stejnou chybu.

1 0
možnosti
Foto

pan Babiš, jak říkáte: " Nedělá to pro prachy a moc, protože tohle mu očividně neschází".

Prachy mu očividně neschází, to máte pravdu, ale ta moc mu zatím moc chybí. Proto není mým favoritem.

2 0
možnosti
LZ

No a proč by nemohl být i mocný, třeba je tohle cesta k prosperitě nejen státu, ale i lidí. Dokud to nevyzkoušíme, tak to nebudeme vědět.:-/

0 0
možnosti
Foto

sám jsem rovněž rozhodnutý volit ANO. Pan Babiš není Bárta. V jeho věku a postavení nemá zapotřebí si uříznout jako on ostudu. I když nepochybuji o tom, že politiku využije pro své cíle. Jenomže k tomu by došlo tak jako tak a pokud vyhraje volby bude muset při svých obchodech myslet i na voliče.

1 0
možnosti
Foto

S volebním heslem je to jako s vyznáním lásky. Střízlivý člověk vycítí zda je upřímné a na věky anebo jenom způsobem jak toho druhého dostat na jednu noc do postele.

0 0
možnosti
JF

J47a70n 32F86r72o86l15í30k

19. 9. 2013 16:44

Není nad upřímný stisk ruky, jak píše autorka. ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik