Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Milá paní: nesudˇme a nebudeme souzeni.

0 3
možnosti
PP

Paní máte tam chybu - neco jako "britové" neexistuje, dokonce i ta úcta ke stařence Alžbětě je "národním sportem" pouze angličanů a protestantských severních Irů, mezi Skoty a notnou částí Walesanů není zdaleka tak populární jak si myslíte;-)

0 0
možnosti

M55í83l82a 11Š42u52l84a

27. 1. 2013 17:07

.. já lidi dle vzhledu nehodnotím, on pan Schwarzenberg sice nyní může vypadat jako postižený rodovým křížením, ale za mlada to byl docela fešák, lidi se prostě cestou života mění, většinou k horšímu, tak mu ten jeho vzhled odpusťte :-) .. výhrady můžu mít kvůli jiným věcem, a že je mám, to je jasné .. 

.. je to za námi, ze dvou špatných nabídek byla jedna vybrána, s tím budeme muset pět let nějak žít a pak se snad objeví někdo, kdo bude stát aspoň trochu za to ..

.. paní Solanová napsala "dejme si pac" .. já to tak také vnímám, podejme si ruce, nyní zase budeme řešit jiné věci, palčivější, než volbu prezidenta s omezenými pravomocemi .. 

.. tak vzhůru do boje za lepší příští, aby bylo příště lepší ;-D ..

3 2
možnosti
JN

vážená paní, už je pozdě. Pokud vám volební tým pana Schwarzenberga  doposud plati, za to, že příznivcům pana Zemana děláte ostudu, dnes už asi nic nedostanete.

1 4
možnosti
BM

Co se týče té národní hrdosti či spíše nehrdosti, to s Vámi souhlasím. A však nazývat pana Schwarzenbega monarchou, je trochu silné kafe. Vždy se hlásil k republikánskému zřízení. To oslovení "Karel" mělo svůj účel i v tom, že se jeho jméno snadno komolí a je dlouhé. Sám se NIKDY nenazývá šlechtickým titulem neboť respektuje zákon o zrušení šlechtických titulů z roku 1918......Románová Angelika byla milenkou FRANCOUZSKÉHO krále, a královským milenkám se říkalo metresy. Tolik pro upřesnění.

1 4
možnosti
PP

Naopak královským milenkám ve Francii se říkalo uctivě celým titulem, protože taková madam de Montespan byla, co se vlivu týká, důležitější než všichni ministři jejího Ludvíka. Říct jí v době jejího poměru s králem metresa, si dovolili jen velice stateční šlechtici.;-)

1 0
možnosti
RK

Jo , to jsem se vás chtěl zeptat. Jak si vysvětlujete vysoký věk, kterého se dožilo několik nacistických a komunistických pohlavárů? Třeba prokurátor Vaš tady byl do 93, László Csatárye, který na smrt poslal téměř 16.000 Židů žije a je mu 97 let. Že by odměna Boha za jeho čin?

0 2
možnosti
RK

Má někdo něco proti otázce? :-)

0 1
možnosti
Foto

Blogera Zieglera si již teď v Budějicích příliš neužijete. Dle svého posledního blogu nerozdýchal frustraci z prohry svého favoriat a bude se nyní ládovat kaviárem a jezdit po světě R^

4 0
možnosti
PP

Je fakt, že pan Ziegler je podivný tvor, dštící síru na všechny strany, ale sám si názor jiných zjevně přečíst nechce... Taky je záhada kde "žurnalista" velice omezeného místního významu vezme na cesty po západu usa, každopádně nevím proč, ale jižní čechy jsem nikdy neměl rád a díky panu Zieglerovi se to určitě nezmění;-)

0 0
možnosti
RK

Byl by to i pěkný článek, kdybyste ho ovšem opět nezazdila svými výpady vůči Karlovi. Rv

2 6
možnosti
Foto

Ale no tak. Podivujete se a sama se tak zachováte. Špatní jsou ti druzí, vy jste ta dobrá.

To vám tedy nezávidím.

4 4
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik