Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
X

xychteen

4. 10. 2012 9:29
Stačil mi titulek a perex - a přilétla vzpomínka na vtip

Energická pančelka vtrhne po ránu do třídy na první hodinu, což je občanská nauka, a praví: "jestlipak víte, děti, jak se říká muži, který chce a nemůže?"

Děti lehce zaraženě koukají jedno na druhé, až se osmělí Pepíček a praví nerozhodně: "...impotent..?"

"Správně", říká pančelka. "A jestlipak víte, kdo je muž, který může a nechce?"

Tentokrát se nepřihlásí nikdo.

"Hajzl je to, děti, hnusnej, podlej hajzl!!!"

0 1
možnosti
VJ

velký jarda

4. 10. 2012 9:17
Už žádnýho chlapa domů nechci

souhlas. Doporučuji koupě  solidního koštěte a začít se učit létat.

0 0
možnosti
RP

tata01

4. 10. 2012 8:55
uff

nespletla jste si desetiletí při tom dospívání, anebo jste dospěla po čtyřicítce ? Při pomyšlení na to, že jsme vrstevníci se mi dělá trochu ouzko.8-o

0 0
možnosti
I

ivko12

4. 10. 2012 8:06
proč mi ji připomínáte...

Moje bývalá po rozvodu procitla když z veselé a společenské party nezůstal nikdo, kdo by o ní měl nějaký zájem. Prostě princové nejsou na skladě a nebudou. Po několika krátkých známostech konečně pochopila že je konec. Třetí pohlaví bere za své, to feministické a plive na vše mužské.

Žádého chlapa domů nechci! Ne ne! Oni chlapy nechtějí Vás!;-D

0 1
možnosti
VJ

velký jarda

4. 10. 2012 7:08
Ono asi spíše jde o to

že  Vás už žádný chlap doma nechce. Vaše názory jsou příliš jednostranné a pro ty dva neštastníky byly  jediným východiskem  ryby a chlast.

0 0
možnosti
C

carolusI

4. 10. 2012 4:18
Tak jste si poplakala

Jenže chce to také se kouknout do zrcadla. Co dnes často slýchám od žen mě také dost udivuje. Nehledají muže či manžela, ale sponzora. Žijí s přítelem a ne s milencem či manželem. To mi hlava nebere. Také mám přátele i přítelkyně, ale nespím s nimi ani nečekám, že mě budou sponzorovat. Dobré a funkční manželství vyžaduje ohleduplnost, úctu a pochopení druhého a hlavně to musí být oboustranné. A tak si myslím, že každý dostává to co si zaslouží. Dobrou ženu muž jen tak neopouští, na to je většina chlapů dost pohodlná.

1 0
možnosti
G

Greybeard.

4. 10. 2012 1:40
A co vajíčka? Snášíte?

Madam vás bych chtěl mít doma. Nedivím se, že vás každý chlap zklamal. Když si uvědomím, že s něčím jako jste vy bych měl být každý den...............Brrrrrrrrrrrrrrr,děsná představa

0 0
možnosti
OS

pri-placeni-se-prosim-usmivejte

4. 10. 2012 0:51
Téma k zamyšlení

Asi uděláte dobře, když už domů žádného chlapa shánět nebudete. K témuž jsem dospěl taky, i když opačně. Nechci už domů ženu.

Hodně let jsem naivně hledal ženu, která tak jako vy tvrdí, že nechce taktizovat a s někým manipulovat a hledala taky hlavně partnera. Časem sem ale přišel na to, že je to nerealizovatelné - právě proto, že ženy jsou prostě ženy a jiné nebudou.

Ženské sny a schopnost zbourat a "spálit mosty" bez ohledu na cokoli pro iluzi štěstí (váš odchod od manžela rybáře s následným překvapením ve vztahu druhém to jen potvrzuje) jsou něco, co se ani vámi uváděné "demenci" chlapů po třicítce nevyrovná. Demenci už mám za sebou, dospěl jsem do věku (50), kdy se o mužích říká, že se začínají vracet do dětských let a jsem za to rád. A věřte nebo nevěřte, začínám být čím dál tím víc rád tomu, že mi v rozletu v mém "hraní si" (kutilství, stará auta, modelaření, počítače atd) nebrání žádná žena.

0 0
možnosti
OS

pri-placeni-se-prosim-usmivejte

4. 10. 2012 0:52
Re: Téma k zamyšlení

Jen takovou poznámku na konec. Všimla jste si, že osamnělé ženy mají ve většině případů život takový trochu složitější než osamnělí muži? Z mých postřehů třeba jen tolik, že každou chvilku přijde nějaké známá, že potřebuje něco přestěhovat, udělat, přidělat. Ale nevím o jediném osamnělém chlapovi ze svého okolí, který by takhle chodil po kamarádkách.

I tohle by jste si měly vy jako ženy uvědomit, když máte názory na muže viz váš blog. Vždycky je něco za něco.

0 0
možnosti
KV

_-1-_

3. 10. 2012 22:42
Nezbývá nic jiného .....

.... než je razantně odhánět ode dveří.

1 0
možnosti
NP

Nela117

4. 10. 2012 7:55
Re: Nezbývá nic jiného .....

;-)

0 0
možnosti
ZM-NR

Z mechu - nová registrace

3. 10. 2012 22:03
Vaše přání se Vám lehko splní

Popravdě, těžké by bylo splnit přání opačné. Myslím, že s takovými názory je fakt nejlepší, když autorka žádného chlapa doma mít nebude. Přejme každému, co sám chce. V tomto případě to určitě bude ta nejlepší možnost, opak by byl katastrofou. Proč, protože s názory autorky by to fakt nefungovalo.

2 0
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1297x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik