Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Levicovy.Pravnik

30. 10. 2012 17:09
Paní Faltisová

Musela jste za tu dobu mít pevné nervy, aby jste to vše vydržela. Měla jste obrovskou smůlu na zaměstnavatele. Určitě jste poctivá povaha. Třeba v naší firmě. Kouřilo se klasicky na záchodech. Pak z toho byl průvan a vedení vypsalo odměny kdo koho nabonzuje. Žádný takový práskač se nenašel. Ale kouřilo se tam pak dál. I když méně. Ale nevím proč asistenti, mistři, nebo lidé z kanclu si mohli zajít ven občas zakouřit a dělníci ne???? Jne proto, že nepracovali na strojích a nemuseli vyrábět normy??? A vedení jim to kouření jistě tolerovalo. Kdyby zasáhlo ,tak mimo pauzu nejde ven nikdo kouřit

0 0
možnosti
L

Levicovy.Pravnik

30. 10. 2012 17:10
Re: Paní Faltisová

U nás jak bylo málo práce, tak taky řekli jdu si zakouřit, vem to za mě.

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe LLC

30. 10. 2012 10:49
tyto poměry

jsou dnes zcela normální

0 0
možnosti
JD

pedr64

30. 10. 2012 9:19
tak brečíte tu nad šikanou v práci

a když ste podnikala,tak ste zapřáhla, matku, děti, kamarádku...schválně, kolik ste jim platila

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

30. 10. 2012 9:15
nuz ...

nezbyva nez vam poprat v podnikani hodne zdaru ... a na zaklade minuleho clanku si dovolim vyslovit nadeji, ze snad vase podnikani nebude zamerene na "mrzky zisk", ale na snahu "udelat neco pro spolecnost" ... jenom tak na zkousku, at vidime, jak dlouho vas ta "prace pro spolecnost" bude bavit ;-)

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

30. 10. 2012 8:49
To s tema kurakama je typicke...

...zatimco oni si svou cigaretu musi dat za kazdych okolnosti, protoze to proste jinak nejde, tak kdyz nekurak si za identickych podminek da svoji svacinu (a na pauzu ma narok), tak se chova neprofesionalne, protoze posta je plna lidi a preci neni fer a normalni v takove situaci zrat. Budme preci profesionalove! Sam jsem sice tohle z pozice zamestnance nezazil,ale lide z rodiny a znami ano. Kurak je vetsinou kovany pokrytec.

3 0
možnosti
SB

Slavomír 1966

30. 10. 2012 8:48
Je ještě něco jiného než kouření ajídlo

Píšete: Jíst se nemohlo kouřit se mohlo., Jako nekuřám Vás chápu, ale troufám si říci, že šest hodin bez jídla vydržet jde, i když to musí být hodně drsné, ale přeci jste to nemohla vydržet šest hodin bez vykonání tělesné potřeby.

0 0
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik