Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

Tady je zase prudkých inteligentů, se nedivím, že padáme někam do AfrikyRv

2 0
možnosti
JL

Máte tam spoustu chyb, které vyplývají jenom z toho, že se prostě pouštíte do problematiky, které nerozumíte a Vaše závěry jsou pak spíše na úrovni hospodských keců. Ale chtěl bych se vrátit k tomu Babišovi a jeho iluzi o řízení státu jako firmy. Paní Faltisová, pan Babiš se již přesvědčil, že to není možné. Prostě něco zhruba před měsícem vymyslel, jenže mu to členové strany neskousli a tak musel ustoupit ten, který to chtěl řídit. No a pak Věra Jourová psala omluvné dopisy lidem, kterým Babiš něco slíbil a podal si s nimi ruku. Věřte mi, že velmi dobře vím, o čem mluvím.

3 2
možnosti
JK

J21a20n 91K33o58ň16a59s

25. 9. 2013 14:16

..a vy pane Létavče, si prostudujte, jak fungoval Baťa a jeho podnik. A pak se omluvte za nedovzdělanost a jednostranný pohled.

4 2
možnosti
Foto

zkuste demokraticky řídit dílnu s 25 zaměstnanci.

Dávám vám týden na přežití a to možná přeháním

3 1
možnosti
SN

:-)  Řídil jsem takový podnik 12 roků před důchodem. V poplivaném a ožebračeném zemědělství. Začínal jsem s 3O lidmi, skončil se sedmi. Se všemi jsem dodnes kamarád!  A to tvrdím, že mám na šéfování moc měkké srdce. Nezůstal jsem nikomu nic dlužen, aby mi nechodili plivat na hrob! !! Přežil jsem a nikdy jsem se nepovažoval za nejchytřejšího. Bral jsem rady i od podřízených, fungovalo to ! !!

1 0
možnosti
VS

Stát se nedá řídit jako firma. Víte o nějaké firmě která má více jak 60% financí vázaných na nutné výdaje! jako jsou důchody, vojsko, policie a podobně!

2 2
možnosti
JL

S těma procentama přidejte.

1 0
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik