Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P17e69t51r 21S80k20á96c32e35l

25. 12. 2012 21:49

Nemáte ani čas se mrknout tam, kam jsem doporučoval. Tak tedy:

http://www.suverenita.cz:

„Celou kauzu pochybné privatizace bytů OKD a

kritickou situaci nájemníků těchto bytů sleduji již mnoho let a jako

europoslankyně jsem dvakrát interpelovala v EP v této záležitosti.

Snažím se lidem z bytů OKD pomáhat a podporuji jakoukoli snahu, která by mohla napravit nespravedlnost, ke které došlo při privatizaci OKD a zvláště 42 000 bytů OKD,“ řekla Jana Bobošíková, která nedávno poskytla nájemníkům nemalý finanční dar, aby k Evropskému soudnímu dvoru mohli podat žalobu v kauze bytů OKD (9.5.2012).R^

0 0
možnosti
Foto

Omlouvám se, přišlo mi, že ten raní blog moc rychle zapadl, proto jsem jen změnila název a poslala ho ještě  jednou. Přece jen i já mám hoňky, protože budou vánoce a já mám sedm vnuků. Odpusťte mi to.:-P Co jsem tím myslela napíšu zítra.Přeji hezký večer.:-).

1 4
možnosti
Foto

Pokud to přeženu, tak abych jezdil Formuli 1, tak musím umět řídit, ale pokud umím řídit, tak to neznamená, že mohu jezdit Formuli 1.

Samozřejmě, KSČ měla mnohokrát více členů než F1 pilotů, ale to, že člověk byl v SSM ještě vůbec neznamenalo, že kvůli tomu bude přijat do KSČ.

KSČ byla naprosto jiná liga než SSM.

2 2
možnosti
Foto

Oni dělali drahoty. Oni měli své inteligence dost, proto spíš hledali ty dělníky.Já si myslím, že byl-li svazák opravdu aktivní, problém s přijetím neměl, nebo chcete tvrdit že ano?Já nic netvrdím, já se vás ptám.:-)

1 1
možnosti
RK

A znova paní Faltisová. To chcete doopravdy na hradě Klause v sukni? Prezidenta, kterého nikam nezvou, protože o věčné brblali, navíc které nereprezentují stát, ale samy sebe, nikdo nikde nestojí? Prezident není ani předseda vlády, ani ministr zahraničí. On nemá politiku. On musí hájit politickou reprezentaci. Stejně jako velvyslanci. Jejich osobní názory musí jít stranou. Pokud chce Bobošíková změnu, musí do sněmovny. Jenže tam kvůli jak své osobě, tak svých věrných už nikdy nevkročí.

4 2
možnosti
Foto

Myslím, že to vidíte moc černě.Klaus má kontroverzní některé názory ale vůbec nejsou horší než jiné.př. o globálním oteplování. Myslím si. že president má právo říci svůj názor, zvlášť když ho prezentuje jako svůj. Já se za něj jako za svého presidenta rozhodně nestydím.:-)

1 3
možnosti
BP

To je asi velmi rafinovaný článek - všechno souvisí se vším - komunisti,mediokracie,Bobina,ovce,svazáci,Klus,volby - nicméně se nemohu zbavit dojmu,že pokud článek budu číst od konce,tak se mnou budou zmítat stejné pochybnosti na čem že Bobina chce lacině profitovat - no ale když se to vezme do důsledku,tak je to vlastně realistický popis reality okolo Bobiny - mlha přede mnou,mlha za mnou ....

3 0
možnosti
Foto

Že obsah poněkud nesouvisí s článkem jsem vysvětlila. Ale fakt všechno souvisí se vším, to je stará pravda.Ona se JB vyhraňuje proti bývalým komunistům v jiných stranách a holedbá se tím, že sama nevstoupila. To mi fakt přijde laciné. Byla ještě na vysoké škole, když to ruplo.Kdo ví, jak by to se svou ctižádostí vedla dál.:-)

1 1
možnosti

Paní Faltisová, snad u tak závažnšho tématu byse hodilo přece jenom zapojit více fantazie a projevit větší romach, než sesmolit jeden článek a ten s malou obněnou uvádět pod jiným nadpisem, Já se tedy přizpůsobím vaší retorice a dopistím se plagiatu.

Tohle je laciný, paní Faltisová, to vám body bnepřinese. R^:-)

4 0
možnosti
Foto

Omlouvám se, důvod jsem vysvětlila.Nesbírám body a diskuse s vámi si vážím.:-)

1 2
možnosti
Foto

Promiňte, nějak jsem tomu neporozuměl. To apelujete na paní Bobošíkovou ve snaze o změnu jejího přístupu? Nebo dokonce ve snaze odklonit jí od komunistů?

Pokud to tak opravdu myslíte, tak jsem přesvědčen o marnosti vašeho konání, protože ona se naopak podbízí a nadále i bude podbízet komunistům k zabezpečení svého cíle, tedy dostat se na Hrad. A tomu nepochybně podřídí naprosto vše a nemá žádné zábrany. Naopak - nepochybně je schopná všeho.

4 0
možnosti
Foto

Ano, pochopil jste to správně, pane Macháčku.Myslím si ale, že se komunistům nepodbízí. Ona jejich hlasy potřebuje, i Klaus je potřeboval. Pro mě je JB z té skvadry nejpřijatelnější.Já jí fandím, jen tohle se mi nelíbí.Inu nejsem ideální přívrženec.:-) Nehýkám se stádem, mám svůj názor.

1 3
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik