Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P12a38v24e82l 91K77u60r65a22l

28. 11. 2012 16:37

Takže vy jako chcete aby zubařka omezovala svojí svobodu a musela si vás vzít povinně? :-)

Nebo chcete aby někdo jiný přišel o svojí svobodu tím že bude nakupovat vaše výrobky?

To je zajímavé...

Rádio je soukromý podnik... jeho vlastník má právo si v něm vysílat co uzná za vhodné. Máte svobodu ho poslouchat nebo ne. Ale pokud mu neplatíte provoz tak rozhodně nemůžete narušovat svobodu provozovatele vysílat co chce.

2 0
možnosti
JR

J96a28r19a 21R82a34n60k

27. 11. 2012 21:01

Chvili mi to trvalo, ale ted uz mam jasno, ze Vy jste pribuzna rodiny Douskovych?

5 0
možnosti
Foto

Asi mám mezery, nevím o koho jde. Asi to není nikdo natolik významný, ale kdo ví.To je jistě relativní.:-)

0 2
možnosti
SW

Tolik zkusenosti a tolik narku...Kdo chce, hleda zpusoby, kdo nechce, hleda vymluvy a mluvi o svobode, kterou nechape. Mate svobodu, vcetne svobody slova, ktera vam umoznuje narikat na blogu. Ano, casy jsou tezke, ale svobodu jednoznacne mate. Jste jeste relativne mlada, ale znite jako nekdo nad hrobem. Vite, jak ziji duchodci v jinych zemich? Tohle ceske narikani zkombinovane s komunistickym duchem uz je unavne. Nedokaze uz nikdo psat positivne?

4 1
možnosti
Foto

Mohla byste mi něco pozitivního ukázat? Pokud berete můj blog jako naříkání, tak holt asi chápete jinak:-/nemluví ze mě hrob, ale zkušenost a snad jistá životní moudrost, ale to vám  budu asi těžko vysvětlovat;-( to musíte sama jednou pochopit.;-)V

1 5
možnosti
VH

Paní Faltisová, ať počítám jak počítám: buď jste měla plat, odpovídající dnešním cca 5.800 až 5.900 Kč, což se mně - pokud jste měla plnou pracovní dobu - zdá nepravděpodobné, nebo jste sice vydělávala (v dnešních cenách) mezi 9 a 10 tisíci, ale do práce jste nechodila tak 13 až 15 let (mám na mysli dobu, za kterou nebyla doba náhradní, tedy např. škola či mateřství).  Nebo to bylo samozřejmě něco mezi tím.

Pokud má (a měl) našinec plat na úrovni minimální mzdy (8.200) a odešel jako žena do penze již v 56 letech a má započteny všechny doby (prací, nebo dobami náhradními), je jeho penze cca 6.940 Kč.  Nic moc, ale podstatný rozdíl oproti vaší penzi. Proč je ten rozdíl?

PS: Požádala jste o další sociální dávky (jak vám zde mnozí opakovaně radili)?

5 0
možnosti
JM

Máte 7 vnoučat a trpíte nouzí? Milá paní, jak jste si své děti / a oni zase svoje / vychovala, takové je máte. Moje babička má vnuky dva a nedokáži si představit, že bychom s bráchou dopustili, aby jí cokoliv chybělo. Křičet a naříkat, jak je ten svět zlej dokáže úplně každý, ale zhodnotit svůj život, zda nesklízím jen to, co jsem sám zasel, to už zvládne málokdo.

7 2
možnosti
Foto

Mám dvě děti skvělé, jedna se nepovedla. Nicméně nejstaršímu vnukovi je 11 a nejmladšímu 1 měsíc. Mladí se mají co ohánět, aby je uživili. Já si nestěžuju, jen konstatuji, že se svobodou to nemá co dělat.A to je rozdíl.:-/

2 3
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik