Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Taky přiznávám, že jsem byl lehce zmanipulovaný. Málem jsem si začal myslet, že pan Karel je slušný člověk. Než ovšem začalo působit to zmíněné podvědomí a jeho řeči o válečných soudech. Ale vrtalo mi hlavou, kde to Bratrstvo žluté pr/lacky bere tu drzost se vnucovat, kde se dalo. Jak říká starý vtip o Leninovi, už jsem se bál otevřít konzervu.

0 3
možnosti
RK

To je zvláštní, že si tuhle scénu pro parodii vybírá kde kdo při jakékoliv příležitosti. Bohužel ta němčina to kazí, neboť člověk slyší původní verzi.   Daleko lepší je tento vizionář:  http://www.youtube.com/watch?v=-uIdLBJeFdE

0 0
možnosti
IH

I37r53e59n81a 94H10r58u85b77á

29. 1. 2013 18:20

Podle sebe soudíte ostatní?

4 3
možnosti
Foto

Osobně mi tyto volby připadaly o starých a ještě starších problémech. Ve 2.kole jsem nevolil.

1 1
možnosti
MD
JS

Obvyklý efekt, ti kteří jsou podle mínění některých hysteričtí, jsou jimi hystericky napomínáni, ať přestanou být hysteričtí. ;-D

3 0
možnosti
ZB

Karma. Vystihla jste to přesně, ale to se nebude líbit, málokdo si dokáže přiznat, že byl zmanipulován.

6 4
možnosti
OK

Já to přiznávám. Nechal jsem se zmanipulovat Milošem Zemanem, že by to nemusel být až tak špatný kandidát. I když jsem volil KS, do druhého kola jsem měl o MZ mnohem lepší mínění. Pak jsem o ně rychle přišel a dodnes mě z toho mrazí.

2 2
možnosti
MR

Dal jsem si tu práci a přečetl to celé. Už vím, paní Faltisová.

http://faltisova.blog.idnes.cz/c/298213/Sametova-revoluce-a-co-z-ni-zbyloII.html#t2

"Měli jsme na učilišti Akademii a mezi tématy též Komunistickou stranu. Protože toto téma nikdo nechtěl a já jsem byla předsedkyně SSM, musela jsem si to vyžrat sama".

6 3
možnosti
RK

Proto ta láska k Bobošíkové;-D

4 3
možnosti
RH

Mám jakousi nedůvěru v lidi, kteří opoziční názor považují za výsledek manipulace.. Takový postoj popírá princip demokracie a plurality..

4 0
možnosti
Foto

Pokud si svůj názor utvoří sami, a byli jistě i tací, pak ctím jejich názor. Na facebooku s psalo např. Politika mě nezajímá, nevím o ní nic, ale volím Karla. To jsou ty ovce, podle mě.:-)

2 4
možnosti
Foto

XTady se to vyrojilo agresivními jedinci, kteří nemohou skousnout, že jste napsala článek, v němž jste nedehostenovala M.Z. Na karmu jim musíte pochválit pana K.S. a špinit pana Zemana. Nesmíte si taky zapomenout dát do záhlaví článku placku s čírem pana ministra zahraničí. To je známka, že jste s nimi.;-DR^

7 6
možnosti
RK

Byly demokratické volby, ve kterých byly dva kandidáti. Část volila jednoho, druhá druhého. Nevidím nejmenší důvod proč si myslí, že někdo naletěl na nějaké marketingové triky. Tím pohřbila vše. Dál už ten článek nemá smysl číst.

3 4
možnosti
LS

Není mezi ESM - Evropský stabilizační mechanismus a "fiscal compact" rozdíl? Proti ESM jsem, pro fiskální (rozpočtovou) odpovědnost naopak jsem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik