Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Soudružko máte pravdu!

"Vždy s vládnoucí stranou"!8-o

0 1
možnosti
Foto

Pokud toto oslovení patří mě, pak vězte, že na něj nemám právo;-(. Nejsem členkou spolků, kde toto oslovení platí.:-/ Kde vidíte to "s vládnoucí stranou"? Studenti chtějí někoho jiného z těch zvolených a to je rozdíl a VELKÝ,pane ČumpelíkuRv

0 0
možnosti
JH

Mě s prominutím může zase šlak trefit, když protestují proti řádně zvolené osobnosti a tudíž proti výsledku voleb. Dokud nebude KSČM zakázaná, tak ať chcete nebo ne, tak je brána jako demokratická strana, a pokud je někdo volí, tak je to zcela legitimní. To jako výsledek voleb budeme respektovat a považovat za platný jen tehdy, když vyhraje strana, kterou chceme my? Co se týče manipulace,tak asi stačí málo, pochybuju, že někdo z nich vůbec doteď viděl živého komunistu:-P.

8 7
možnosti
PP

Protestovat je stejně tak legitimní.

8 2
možnosti
KS

To je ale hloupý blábol paní autorko

6 9
možnosti
PP

Přesvědčivý výrok - neprůstřelný názor.

3 3
možnosti
PN
DK

Sorry, já nechápu jedno, proč když dotyčná byla KSČ má mít cejch prašivé ovce. Myslíte, že když budou lidé volit Fišera, tak budou mít stejné nároky a budou psát petice? Já bych rozdělovala lidi na dobré a zlé, chytné a hloupé, vzdělané a nevzdělance a nějaké petice by mi byly ukradené. Ať dotyčná uláže, co umí....Zatím nám reprezentanti politických stran neukázali, že by jejich politická příslušnost kromě prebent byla k něčemu dobrá....Navrhuji, abychom potom v dějinách šli dále...katolík, evangelik...Víte já mám dojem, že láska a pravda nevítězí a tahle země má blbou n;-€áladu a nevzkvétá...

11 6
možnosti
MP

Hned v na začátku máte chybku, ona nebyla v komunistické straně, ona v ní stále je!V

8 0
možnosti
FS

Autorko,kolik jste dostala za tuto propagaci nesmyslů?Jste opravdu tak naivní,že nechápete,kdo je iniciátorem těchto "protestů?"Jste k politování,taková propagace stačí už na televizních médiích.

9 13
možnosti
PP

Samozřejmě že to všichni víme. Ale nebojte, nikdo vás nepráskne.

Pište dál o naivitě a politování. Člověk má psát hlavně o tom v čem je kovaný. Přeji hezký den.

4 4
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik