Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

mizernej článek, chybí tam Kalousek a kníže!!!

0 0
možnosti
LH

Pro začátek stačí kmotři z ODS kteří rozkládají ČSSD;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VH

"Nesváděla bych to na nějakou hloupou pomstu prezidenta,..."  Fakt?  Vy jste si nevšimla opakovaných Zemanových výroků, že vůbec, ale vůbec nemusí pověřit sestavením vlády předsedu vítězné strany (může to být například ten, kdo získá nejvíce preferenčních hlasů či někdo jiný, vedením strany uznávaný (!???)). Říkal to v době, kdy se zdála být ČSSD víc než jasným favoritem a jejím předsedou byl Sobotka. Nevěřte, že nevěděl, co říká.  Tak, jako si šel do vlády léčit své mindráky Žák, nechal se - přes chtrné zraví - zvolit prezidentem kvůli pět let starému mindráku Zeman. A léčí si ho.

0 0
možnosti
LJ

Přiznám se, že já jsem to neočekával. Vím, že je v ČSSD vnitřní pnutí, ale očekával jsem, že je tam i odpovědnost za stát, odpovědnost před voliči. Alespoň trochu. Spíše jsem čekal drobení ve hnutí ANO či u hnutí Tomio Okamury. Jsou to narychlo vzniklé projekty, kde se nedá očekávat vnitrostranická disciplina. Ale nerad bych se toho dočkal.

0 0
možnosti
Foto

Já na ČSSD a politiku nyní docela kašlu. Ale to, že Hašek jde Sobotkovi po krku, to se obecně vědělo.

1 0
možnosti
Foto

Ale za sebe musím říci, že se mi článek líbil a přiděluji mu jeden plynový průtokový ohřívač vody firmy Karel Macháček.

1 0
možnosti
Foto

Jé.... to je tak moudré a inteligentní. Tak hloupé provokace se opravdu zmůže snad jen takový spolupracovník StB jako vy. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Jen s malým upřesněním: ODS se kmotrů ještě úplně nezbavila, navíc se o to sama nesnaží. Kmotři se od ní odvrátí, až přestane ODS vládnout i v obcích a přestane mít kontrolu nad posledními penězovody.

0 0
možnosti
Foto

Já bych řekl, že pan Macháček to vždy ví zcela nejlépe a je nutné se jeho názorem bezpodmínečně řídit.

0 0
možnosti
PV

P91a43v39e18l 86V17é38b19r

28. 10. 2013 13:51

To bude zas mínusů...

0 0
možnosti
Foto

K článku se mínusy dávat nedají. Má to tak zavedené (nebo měl) blog tyden.cz a tam stačilo znelíbit se partě šikovných hochů a ti přidělili článku tolik mínusů (zápornou karmu), že aby se autor šel utopit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik