Prosím, čtěte Parlamentní listy!

Je tam rozhovor s Kateřinou Klasnovou. Já mám neodbytný pocit, že tohle je politička s přehledem i nadhledem. To jak hodnotí situaci ve vládě a parlamentu, přečtěte si to.

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Klasnova-zna-budoucnost-vlady-A-pridala-vtipek-o-Peake-255862

Dostala jsem se na tyhle stránky přes blog paní Petry Bostlové. Vyjádření Kateřiny Klasnové jsou věcná a naprosto přesvědčivá. To, jak situaci popisuje je to, co vidíme my tady dole. Jen o tom Kalouskovi mi to připadá reálné. Kroky vlády postrádají logiku. Proč tolik usilují o to, poslat nás až na dno. To má být služba občanům?

Nemusíme volit ani satanistu Janečka. To, co píše paní Bostlová, není nesmysl. Černá magie existuje a je to věc opravdu nebezpečná. Vždyť vyšinutý Landa jasně demonstruje naprosté zblbnutí, prostě fanatizmus, to jiný výraz nevystihuje. Fanatizmus je výsledkem programování. Programuje se právě těmi rituály. Mojžíš programoval Židy čtyřicet let, podle Bible. Jejich "víra" je tak pevná, že se používá jako příměr něčeho, co doopravdy drží. Proč asi? Ovládat lidskou psychiku je možné, v dobrém i zlém, pozor na to. Samozřejmě jen pokud člověk chce se nechat třeba zhypnotizovat. Já osobně se bojím. Dá se to zneužít a to tak, že velmi. Proto jsem odmítla i pomoc jednoho známého. Mám problém se spaním a on mi nabízel, že pomocí hypnózy mě toho zbaví. Ale já ho natolik dobře neznám, abych se mu svěřila.

Na hnutí Karla Janečka mě upozornila moje sestra. Obě se zabýváme psychologií a čteme různé knihy, například paní Foučkovou, která lidi uzdravuje pomocí hypnózy. Ona je vede do minulých životů a když najde společně s pacientem, kde je zakopaný pes, problémy, jako různé fóbie, zmizí. I ona na svých přednáškách varuje, že hranice mezi bílou a černou magií je velice tenká. 

Také spisovatel Paulo Coelho to říká. Sám tím prošel. Nemluvil o konkrétních praktikách černých mágů, jen ve svém životopise uvedl, že byl zasvěcen do tohoto tajemství a dává od toho ruce pryč. Ve své knize Brida pak popisuje různé rituály čarodějů a čarodějnic. Ale i tady jde o mága, který nepůsobí proti lidem, jen hledá svou "druhou" polovinu -  ženu.

Nevím, nechci působit jako histerka, ale před falešnými proroky už varuje Bible. Pokud se tedy Karel Janeček povyšuje nad Boha, pak pozor! Tady končí legrace. Král králů, jako Kniha knih. Bible slouží k tomu, aby udržovala křesťany v poslušnosti. Reinkarnace je první věc, která je zpochybněna, protože pak by nemohli církevní ovladači slibovat ráj. Tedy posmrtný život jen za poslušnost. A jak nabádá Anastasia, musíte vše prověřit sebou! To znamená, že vaše duše, pokud jí budete naslouchat, vám napoví. A po lopatě - budete cítit vnitřně, že to buď pravda je nebo ne. Prostě v případě, že ne, se nebudete cítit dobře.

Citát: Když přichází vize reality,  závoj nevědomosti se vytrácí. Dokud vnímáme věci nesprávně, naše nesprávné vnímání nás zneklidňuje a trápí. Jakmile je naše nesprávné vnímání opraveno, končí i naše trápení. - Shanaka-

Jaké metody používá pan Janeček? Není náhoda, že je tak bohatý. On musí ovládnout média a vůbec, moc věcí, aby mohl lidi naprogramovat! Veškerý fanatizmus končí strašně. Mrtvých nepočítaně (fašizmus, komunismus, křesťanství). Mějme se na pozoru! I VH byl prý zednář.

Jediná možnost, jak někoho umlčet, protože škodí věci, je prohlásit ho za blázna, pokud ho nemohou zneškodnit silou. Pozor na to, kdo to hlásá a proč. Kdo zná paní Bostlovou osobně? Tyhle praktiky se používají od nepaměti. Vždyť i čarodějnice je hanlivé slovo a kdo to byl? Kolik jich umřelo na hranicích a proč?

Autor: Jiřina Faltisová | středa 5.12.2012 13:46 | karma článku: 15,38 | přečteno: 1809x
  • Další články autora

Jiřina Faltisová

Demagogie pana Okamury II.

4.11.2017 v 14:06 | Karma: 16,68

Jiřina Faltisová

Demagogie pana Okamury

25.5.2017 v 15:27 | Karma: 13,80