Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J48o44s85e92f 24P91o97t71r

26. 11. 2012 21:49

Milá paní,

my asi žijeme  každý v jiném světě. Já tedy nevím o ničem a o nikom, že by tady ničil druhého člověka, a když už, tak je vina, toho kdo se nechá ničit, protože na rozdíl od minula tady máme svobodu..

Uvědomte si, že u nás se krade, podvádí a podplácí od místních, před okresní, krajské až k vládním strukturám, a zapojuje se do toho každý, kdo má přístup ke zdrojům. Kdo přístup ke zdrojům nemá, říká, že nám berou svobudu a neříkají pravdu a přitom si přikrádá v obchodech (víte o tom, že jsme v tomto na špici?).

Žije v nás duch reálného socialismu - kdo nekrade, okrádá rodinu, poslední dvacetiletí znásobený amorálním liberálně-ateistickým životním názorem většiny lidí v české kotlině.

Současná vláda P. Nečase toho proti korupci dělá dost, to většina z vás žije v pokřivené virtuální realitě o těch zlých, zatímco my jsme dobří.

0 0
možnosti
Foto

Víte, asi žijeme každý jinde. ničení člověka byste našel v mém blogu http://faltisova.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=301312&bk=58733:-/V

0 0
možnosti
JS

Václav Havel tehdy svými výroky o pravdě a lásce oblbnul hodně lidí. Až později se ukázalo, že myslel vážně jen tu lásku.

0 0
možnosti