Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

To je teda průzkum. A co takhle kdybyste šla do těch samých míst, tentokrát s letákem Karla. Budete se hodně divit co nastane. A nevěřte tomu, že příznivci Zemana vám s milým úsměvem řeknou, že volí Miloše.

2 0
možnosti
FK

"má to v hlavě srovnaný"  Tak to právě ne. To jak mluví, je právě důsledek jeho chaotického planého myšlení.

2 1
možnosti
MR

Tak Schwarzenberg je demagog, prosimjich, jak se to projevuje?

3 4
možnosti
FK

"Schwarzenberg je demagog, prosimjich, jak se to projevuje"

Že si dovolí srovnávat postbolševickou jugoslávskou genocidu s mimořádně humánním vystěhováváním spoluviníků nejzběsilejší války v dějinách lidstva tam, kam chtěli. Ano, došlo při tom k několika excesům, a to je české veřejnosti upřímně líto. O jeho řečech o prezidentovi Benešovi už raději nemluvím.

3 4
možnosti
MK

Autorko, nevím, jak se šlechta dokázala historicky znemožnit, nicméně ta šlechta spolu s klérem byla nositelkou pokroku a vzdělanosti. Navíc byla to šlechta, která měla vliv na vytváření moderního státu, neboť se s tímto státem identifikovala nikoli na nacionálních, ale teritoriálních hranicích. Jenže to byste musel jít v běho času tak o tisíc let zpět a nikoli před supermarket.

4 4
možnosti
JK

Od počátků průmyslové revoluce už šlechta nebyla nositelem pokroku. Volný pohyb obyvatel se jí do krámu příliš nehodil. Ale pokud to chcete porovnávat s otrokářským řádem, pak tedy feudalismus pokrokem byl:-/

0 0
možnosti
PH

P81a23v94e44l 73H33e54m83e18k

21. 1. 2013 10:53

Myslím, že autorka to napsala dobře. Popsala to jako svůj subjektivní dojem. Mám totiž taky podobný pocit. Nedávno jsem ve společnosti blízkých lidí vyjádřil názor, že Zeman mi na funkci przidenta příjde vhodnější a někteří přítomní příznivci KS se na mně osopili stylem "no seš blbej", jedině Karel apod.

Jak autorka poznamenala, voliči KS poukazují na jeho noblesu a nadhled, ale jak ukázala nedávná událost s Martinem Dejdarem, některým se příliš nadhledu nedostává. Viz, z mého pohledu trochu hysterická reakce tvůrců seriálu Zdivočelá země. Pan Dejdar ve svobodné zemi vyjádřil názor a odpovědí mu je odsouzení ze strany profesních kolegů a jejich vyjádření ve smyslu, že s ním do budoucna nebudou spolupracovat. Tím nechci naznačit, že všicni voliči KS jsou nějak vyšinutí, to chraň bůh. Mám jen pocit, že mediální adorace KS a jeho propagace kulturní frontou už mírně přelézá přijatelnou mez a chování pánů Stránského a Bočana mi příjde trošičku jako vydírání, případně trestání za odlišný názor.

3 5
možnosti
VS

Kulturni fronta byla vzdy svebytnym biotopem. Myslim, ze Dejdar se i nadale umelecky uplatni u Zemanovecky ladenych, zemitych tvurcu jako Troska nebo Polivka.

1 1
možnosti
ZB

Jsem rád, že jste konečně sehnala práci.Ještě mi prosím napište co lidé z  Vašeho průzkumu očekávají od Miloše, nepište to takové prázdné nic "bude hájit české zájmy".Děkuji.

4 1
možnosti
JZ

Tak hystoricky, opravdu má Miloš Zeman skvělé české příznivce. ;-D

4 3
možnosti
Foto

jo, jo, hystorie je hystorie

3 2
možnosti
Foto

Pozor, Češi umějí klamat duší i tělem. Navenek vám jsou jako Zemanově agitátorce jsou schopni vyjádřit své sympatie, ale ve skutečnosti si myslí svoje. Charakteristika Čechů jako smějícících se bestií není daleko od pravdy. Jsou to Švejci.

2 2
možnosti