Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte pravdu, paní Faltysová, stačí se porozhlédnout po blocích zde. Vybíjí se frustrace na těch, kteří se bránit nemohou nebo nebudou, ať je to Havel nebo Klaus. A už létají slova, jako lhář, duševní porucha a další a další. To nejsou slova kritiky, to jsou urážky, které by každý z nás řešil občanskoprávně, pokud by byl adresátem. Ti, co to vypouštějí do etéru se pokládají za demokraty a právem využívají svobody projevu a slova, ale neví, že se právě jako demokraté diskvalifikují. Dožadují se slušnosti, sami jí neznají. Nevědí, že invektiva do názoru a diskuzí nepatří. Neumí se prostě chovat a taková je celá společnost. Ztratila uměřenost a chápání hranic osobní slušnosti.

6 0
možnosti
MP

Jojo – vzpomněl jsem si, jak onehdá jeden přidrzlý fracek vulgárně pokřikoval na Kalouska, an mu za to vyťal „výchovných“ pár facek; a někteří z těch, kdo nemohou Kalouskovi přijít na jméno, začali kvičet jak čerstvě podřezávaná podsvinčata, že prý dotyčný mladík „vyjádřil pouze ‚demokraticky‘ svůj názor“ a Kalousek že „fackuje ‚voliče‘“.

4 2
možnosti
LV

Vážená paní Faltisová,

    Z vašeho textu cítím, že to co říkáte, je upřímné a že vás to trápí. Chci poznamenat, že mi mluvíte z duše a že sdílím vaše myšlenky. Abych to řekl přesněji - nacházím ve vašich textech potvrzení svých myšlenek. S tímto reliktem ... nebo stigmatem ... komunistického režimu se setkávám dnes a denně. Jsem chlap a od naturelu možná víc razantní a tak to někdy nevydržím a protože mne to irituje, řeknu jim to. Ale protože to nejsou moji přátelé, necítím žádnou ztrátu, když se na mne mračí. Já jsem nikdy nepěstoval žádná davová přátelství - tu všeobecnou oblíbenost. Udržoval jsem jen několik přátelství, ale kvalitních. Mé motto je:  "Máš-li dobrého přítele, máš víc než ON."

Mnoho štěstí a zdraví v r. 2013.

2 0
možnosti
VV
VR
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1297x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik