Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní autorko, já nejsem příznivcem ani MZ a ani KS, ale... Nevidíte tam za tím vším, spíš to, co vidět chcete? Víte, ono to asi nemůže být nikdy vyvážené. Vždycky bude záležet hodně na tom, odkud se vysílá... Prostě někdo má víc příznivců tam a někdo zase jinde. Důležité bude spíš to, jak to celé dopadne. A při vší úctě ke kanditátům, já zrovna skákat nadšením nebudu, ať už to vyhraje ten, či onen... Mě to spíš přijde, jako taková z nouze cnost.:-)

1 0
možnosti

Karma madam!

Česká televize nebyla schopna zajistit vyrovnané zastoupení příznivců jednotlivých kandidátu

a potlesk na některé hloupé odpovědi Schwarzenberga,

byl trapný!R^!![>-]!!

9 8
možnosti

Promiňte mi tu otázku: Jak dlouho se ještě hodláte kompromitovat?

9 5
možnosti

Kavko,jenom tak pro zajímavost,čím se živíte Vy,když se tak navážíte do autorky?

4 4
možnosti

Prací. Ještě něco? :-)

6 7
možnosti

Možná jste měla snahu přistupovat ke kandidátům bez předsubků, ale tou deklarovanou snohou to skončilo. To co píšete není ani trochu nezaujatý přístup a už jsem jich tu dnes pár četl. Váš přístup je hodně zaujatý s předem daným výsledkem.

9 4
možnosti

To je možná problém, proč madam nikdo nechce do práce. Dovedete si představit, že by dělala v pekárně a rozhodla se, že se jí chleba nelíbí a bude si péci v peci jablka?

4 6
možnosti
Foto

No, milá paní, jen pro představu: kdybychom měli zapojit do nějakého refrenda ten vzorek obyvatelstva, který tady představují diskutující, tak bychom se urefendovali k smrti. A to je ten lepší vzorek.

4 1
možnosti

No jo, jenže to by autorka musela něco vědět o referendech ve Švýcarsku. ;-) Ona by těžko hlasovala v referendu pro neprodloužení dovolené jako to udělali Švýcaři.

4 3
možnosti

Víte, z Vás není možné dělat blbce. To je jako chtít udělat z vajíčka vajíčko. :-)

Nicméně jsem nadšen vašim nadšením pro spekulace a vytvářením drbů. Tak mně napadlo, nechtěla byste se dát dohromady s Vyvadilem?  Nedávno jsem četl, že Nova hledá dvojici komiků do estrádního pořadu s názvem "Lež přetvoříme v pravdu"

9 6
možnosti

Nějak nechápu, jak je možné že se Zeman v prvním kole umístil první. Vždyť přece kvůli médiím měl skončit někde mezi Sobotkou a Bobošíkovou. Nezdá se vám to divné? Asi ne.

2 7
možnosti

Pro mínusáře. Něco na doplnění by nebylo? :-)

0 4
možnosti

P26a58v86e73l 54S69y52c69h68a

18. 1. 2013 14:32

Mimochodem autorko, s názvem blogu jste se opravdu pustila na tenký led...jste si toho vědoma?:)

4 1
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik