Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Sidonie_11

7. 10. 2012 12:10
Kuřáci x pejskaři

Několikrát jsem se tu v diskuzi dostala do sporu ohledně "pozůstatků" po kuřácích a po pejskařích (teda spíš jejich pejscích) - kdo z těchto dvou skupin lidí dělá větší binec. Nevím, jak v kterém městě, ale ve městech a obcích, kde se pohybuji, narážím mnohem častěji na odhozené vajgly, než na exkrementy. Nejhorší s vajgly je to na zastávkách MHD v Brně - čekající kuřák si zapálí, za chvíli přijede šalina či bus, tak on buď cígo hodí na zem a zašlápne, nebo ho hodí do kolejiště a víc se o to nezajímá. Kolejiště pak jsou plná vajglů, to samé kraje chodníků a silnic - hrůza! Na druhé straně psí exkrementy na chodníku nebo silnici prakticky nevidím. Ale řekněte to kuřákovi a se zlou se potážete... :-P

0 0
možnosti
P

pydloun23

7. 10. 2012 14:05
Re: Kuřáci x pejskaři

Nevidíte? Tak já je nejen vidím, ale i cítím a taky uklízím. Ono není zrovna příjemné sekačkou na trávu takový skrytý exkrement "trefit". Děje se tak ne severním okraji Brna. Autorka má pravdu. Když jsem jednu dámu slušně upozornil, že její miláček kaká do obecního trávníku, vyštěkla na mě co je mi jako potom. Že ten pozemek není můj. Říkám a co kdyby byl? To by jste to Ho...no uklidila? Normálně mě poslala někam... být její táta tak jí zmaluju tu tlustou zadnici:-)

0 0
možnosti
ZK

SID09

7. 10. 2012 11:21
Trošku jste si odpověděla sama

Pořád si říkáte, že byst klidně přiložila i ruku k dílu, když jste nezaměstnaná. Tak to klidně udělejte a nekecejte kolem toho. Máme tady ve městě jednu ulici, kde je pár rodinných domů. Vlastníci těchto domů uklízejí každý týden snad i silnici od vajglů. Procházející lidé, když vidí ten pořádek, tak žádný papír ani neodhodí. O kus dál je ulice plná barů a hospod. Po páteční a sobotní noci je po té ulici na každém kroku i nablito.

Blijí tam především odrostlé děti, kterým rodiče dávaly svobodu - což je výsledkem výchovy podobných kecálistek, .

jako jste vy, které si myslí mají velké množství zkušeností a psychologii jako koníčka. !!;-)

2 0
možnosti
D

dieuetdroit

7. 10. 2012 9:53
tenhle

druh lidi je proste jiny. Odpadky odhodi na zem, vajgla taky, plivou (kdyby alespon na silnici), neuklizi po svych psech atd. Nepochybne i rvou v lese, klepou v ZOO zviratum na sklo a vubec mne vselijak jinak rozcilujou.

2 0
možnosti
EB

emancipovaný běloch

7. 10. 2012 10:29
Re: tenhle

A hlavně k tomu mají plnou hubu keců, jak to tady stojí za h ....

0 0
možnosti
MKKV

Mrhamotý Krdlebný Kňukvulín v2.2

7. 10. 2012 8:44
Jediné co hážu na zem já

jsou všelijaké reklamy co mi přistanou za stěračem když parkuju ve městě - skutečně si nehodlám dělat z auta popelnici kvůli "spammerům" co mě tímto způsobem obtěžují - a na případné komentáře kolemjdoucích odpovídám ať si to vyřídí s firmou co obtěžuje reklamou - nakonec, nepořádek dělají oni, ne já.

0 0
možnosti
D

DAVIDIANUS

7. 10. 2012 8:31
Jasná karma

Je to potřeba všem neustále připomínat....R^

4 0
možnosti
EB

emancipovaný běloch

7. 10. 2012 10:28
Re: Jasná karma

Se divím, že taková špína jako ty, si potrpí na čistotu :-/

1 0
možnosti
AJ

astrudina

7. 10. 2012 8:25
Když člověku něco vadí a je v jeho silách

to napravit - tak má cestu volnou! Jen do toho!

Mně osobně vadí nepořádek v místech, kde žiju, tak beru na jaře a na podzim do přírody sebou rukavice a igelitku, posbírám, naplním (opakovaně) a chodím tam pak o to radši. To je forma mé občanské angažovanosti.:-)

Dělám to  25 let. ;-)

4 0
možnosti
P

pydloun23

7. 10. 2012 9:02
Re: Když člověku něco vadí a je v jeho silách

No víte, já se takhle angažuji zhruba co 14 dnů v zeleném pásu před domem. Vadí mě ho...na, některá přímo na chodníku. To je vždy tak půl kbelíku exkrementů. A rukavice? Docela vysoké náklady za rok, protože je vždy musím vyhodit... Autorka má pravdu, lidi jsou čuňata. Čím mladší tím horší. Slečinka si pořídí pejska (stokilového mazlíčka) místo miminka, protože je to in a miminka nejsou v kurzu. A zapomene že pejsáček kaká, že je třeba ten kilový exkrement taky po pejsáčkovi uklidit, protože to smrdí a těch pár dětí co si dnes ještě hraje venku by do toho mohlo spadnout... A když pejsáček umře, uděláme mu pěkný pohřebíček, psí kremaci i s hostinou pro zvané kde na miláčka vzpomínáme. A když umře babička? Neměla našetřeno na pohřeb? Tak šup na státní a bez obřadu. Babička si to zaslouží, její důchod bude chybět... Asi tak, je to o lidech a hlavně o výchově.

2 0
možnosti