Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

člověk, který chodí ožralý ke korunovačním klenotům, není prezident, ale křupan. Milá Jiřinko, já si rád dám ve čtvrtek při kytarách s kamarády nějakého panáčka, tím se netajím, a ty jsi pro změnu hloupá. Rozdíl mezi námi dvěma je, že já se z toho do rána vyspím. ;-D

0 0
možnosti
Foto

klausovka...;-D jo, trefná diagnóza.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, paní Faltisová, že jste mne umístila zcela nejvýše. Teď si připadám jako Jan Roháč z Dubé, ten také visel nejvýše. :-)

Paní Faltisová, bohužel, buď jsem negaramot nebo Vy trochu popleta. Z Vašich článků nevyplývalo nijak zřetelně jak hodnotíte politické kroky Miloše Zemana. Vypadalo to, že s ním souhlasíte, že Vám imponují. Tedy fascinovanost arogancí moci.Nebyl jsem nakonec sám, koho jste přesvědčila. Ano, kroky MZ jsou politickým chozením na laně hodně vysoko nad zemí a MZ na tom provaze chodit umí a jen tak nespadne. Neznamená to však, že je to v pořádku. Dokonce bych řekl, že Miloše Zemana někdo jistí, že ty kroky někdy jsou v rozporu s jeho náturou. A toho se trochu obávám. Dokonce se domnívám, že by u těch nájezdů prokurátorů mohl stát i MZ, ne iniciátorem, on spíše poťouchle pošťuchuje, ale minimálně mohl být s tím obeznámen a situace využít. Třeba k pozitivu, to není dnes jasné. Milošovi Zemanovi se líbí politické hrátky, háže si s politickými stranami jako žonglér s kuželemi. Ale jsou to "nenávistné" hrátky, jak napsal Petr Hájek v jednom ze svých článků na Protiproud.cz. On je povahou misantrop s narcisními rysy a dokazuje to dnes a denně.

K tomu Václavu Bendovi: do parlamentu byl zvolen tak jako Grebeníček nebo Filip. Opravdu si nemohu myslet, že zrovna on by měl být na tapetě. Víte, že v posledních volbách byl VB nízko na kandidátce a vykroužkováním se do sněmovny dostal?

Znal jsem tak trochu jeho rodinu, všechny děti byly slušně vychovávané, nejedná se o žádného politického příživníka. Jeho studium práv bylo možná obdobné jako práva p. Haška ve Sládkovičovu, to bylo všeobecně rozšířené ač zavrženíhodné, česká společnost je tituly fascinovaná, ale relevance s právy komunisty Filipa je stejná. Měly by Vám stejně vadit různé přídomky Csc a podobně, ke kterým bylo nutné být v KSČ.

Tak hezký víkend.

2 0
možnosti
JZ

Asi takhle. Senát může v době rozpuštění Poslanecké sněmovny přijímat zákonná opatření ve věcech, která nesnesou odkladu. A to není případ Rady ČT. V žádném případě ji nerozpouští prezident, jak si myslí někteří zanícení stoupenci Miloše Zemana.

2 0
možnosti
JZ

Jiřinka je srandistka, ta nemá ani základní přehled a ani neví, že zákon o trestnosti hanobení prezidenta byl již zrušen.;-D To je potom těžké. Měla by raději psát třeba fakt o Džambulce, jak naznačil kolega Šimoník.;-D

2 0
možnosti
MD

Patent na rozum nemá nikdo, natož ten, co si to o sobě myslí.;-D Tesat do kamene;-D.

A to by nebyla naše Jiřinka, aby to napsala bez chyby....kdo si to o sobě myslí.

1 0
možnosti