Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

to je ale blábol, to jste vymyslela sama. A bez namáčení???

3 1
možnosti
JL

....autorka se naučila surfovat na Karmě.;-D Co velmi lahodí jejímu dost

pošramocenému sebevědomí. No a proto ty bláboly. R^

2 1
možnosti
JS

Od ODS a TOP 09 pravicové chování nečekejte, jsou to strany plné levičáků. Pravicová je u nás akorát Strana svobodných občanů.

3 6
možnosti
MK

V čem je pravicová?

2 4
možnosti
MK

Co je to asociální chování ve vašem podání? Nebo ještě spíše, jak se Kalousek chová asociálně? Zbraňujě Vám snad starat se o sebe? Zabraňuje tomu, aby se děti postaraly o svoje rodiče? Brání Vám vydělat si? Co je vlastně asociální?

2 4
možnosti

Pokud vláda vezme občanům většinu příjmů, tak je logicky nemůžou použít k účelům, které jste uvedl, protože s nimi hospodaří vláda a nikoli občané. Takže v tom možná vláda nebrání občanům absolutně, ale z velké části bezpochyby ano.

3 1
možnosti
MR

Jiřinko, Vy máte záběr. Vy jste renesanční člověk. Ještě exkurzi do literatury a architektury, a já ten klobouk snad nikdy nenasadím.

5 1
možnosti
BM

;-DNo tak jí to neberte, má zajímavého koníčka - mluvit do všeho

2 4
možnosti
Foto

Nemohu si pomoc nikde nevím, že by se stát  choval asociálně, a že by  někdo likvidoval stát jako celek tak to opravdu nevím. Řekl bych, že se chová až moc sociálně.

3 3
možnosti
KN

Asociální chování státu je například výběr daní přes 60 %.

3 1
možnosti
MD

... teda.to je materiál;-D

4 2
možnosti
JL

Tak koukám, že po zvolení Miloše Zemana jste se věnovala vědeckému průzkumu, podle kterého jste zjistila, že jste sociální demokrat. Gratuluji.

8 2
možnosti