Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Zvláště váš patetický poslední odstavec mi vyloudil úsměv na rtu. 

Dříve nebo později si bude muset autorka i lidé podobného názoru připustit, že Zeman nebyl dobrá volba. Je to stejný opilec, lhář a manipulátor, jako Kalousek, možná ještě schopnější, vzhledem k věku. Je stejně jako Kalousek potměšilý a zákeřný. 

Jeho volba nic nikam neposunula. Byl takový jako premier. Není důvod očekávat, že jako prezident, na sklonku aktivního života, bude mít záchvaty slušnosti, taktu, vděku.

2 1
možnosti
PS

Přímá volba prezidenta byla podrazem na demokracii v přímém přenosu. Totiž co je demokratického na faktu, že v prvním kole 2,5 mil. voličů (menšina) rozhodlo, že 6 mil. voličů (většina) v kole druhém si MUSÍ vybrat mezi dvěma postaršími a známými tvářemi? Přitom jednokolové přímé volby jsou v Evropě známé, osvědčené.R^

0 0
možnosti

v zasade pravda. Pridam jen dva argumenty

0 1
možnosti

1. nas volebn system je kockopes. De iure volime jednotlive poslance, ale de facto strany. Pak vznikaji takove situace, ze nam vladne strana, kterou nikdo nezvolil a samozrejme prebehlici.

0 1
možnosti
Foto

A to by mě zajímalo, v který tý straně je ten Moravec, mám v tom trochu zmatek.;-)

2 3
možnosti
AJ

no, doma je určitě v té samé, ve které je Pospíšil, že?;-D

0 1
možnosti
JL

Paní Jiřino, Lidi se nemají až tak moc dobře, politici kradou, ale zas na druhou stranu máme jednu z nejlepších výchozích situacích. Minimálnínezaměstnanost, minimální celkové zadlužení - to je prostě fakt.  Kalousek nás sice dusí, ale stát je na tom velmi dobře.

1 4
možnosti
Foto

Pane Jiří minimální nezaměstnanost je pouze statisticky a  príma pro ty, kteří práci mají. Pro ty kteří práci dlouhodobě hledají je to jen informace k pousmání. Oni si musí klást otázku "proč politici kradou a oni nemůžou najít ani  zdroj příjmů pro zaplacení složenek" :-/ A věřte, že statistické číslo nezaměstnanosti nezobrazuje skutečný stav věci.

3 1
možnosti
PS

Uprimne doufam, ze v CR nikdy opravdova demokracie nebude nebo alespon s dnesnim volicstvem.

0 1
možnosti
JL

Problém nevidím v deficitu demokracie, ale v deficitu demokratů.

1 1
možnosti
Foto

Já jsem přes výhrady se současnou demokracii spokojen. Dnes ve zprávách bylo, že schodek státního rozpočtu je nižší o sto miliard. Když čtu celkem pozitivní zprávy vypracované EU o stavu naší ekonomiky, tak docházím k závěru, jaký je ten Kalousek  ministr financí neschopný, když jsme tak dobře hodnocený. Jak říká V. Klaus u nás dochází k masivní mediální manipulaci a té lidé věří.

2 1
možnosti
BM

Neměla by jste raději věnovat té psychologii...... Možná že by to bylo přínosnější nežli tato "zeď nářků"........

3 3
možnosti
LN

...byste..byste...kriste..:-/...jinak souhlas....

0 0
možnosti
ZB

Pěkný článek, karma. Moravce už jako novináře může sledovat jen Kalousek a spol. Jinak máte ve všem pravdu, je to opravdu katastrofa.Osobně také nevicím rozdíl mezi tím poslouchat jednu stranu a poslouchat.

2 2
možnosti
JK

Já se dívám na své oblíbené komentátory (herce, autory). Málokdy stihnu OVM, ale autorka, Beránek a další umělečtí kritici evidentně pořad sledují spolu s Kalouskem a spol. Bedlivě.

0 1
možnosti
AJ

Kdo včera shlédl Otázky VM, tak nevěřil svým očím a uším. To byl výslech! "Řekněte, že počítáte s druhým pokusem, nebo...!!!!";-D To je demokracie podle ODS a TOP - v praxi.

4 3
možnosti
JK

O vaši vlastní teorii demokracie bych si opravdu ráda někde přečetla. Asi bych nevěřila svým očím.

0 1
možnosti
AK

Dala jsem Vám karmu.R^Naprostý souhlas a k tomu dovávám kromě shora uvedených  stran, tam máme ještě  stranu samozvanou LIDEM. !!

3 1
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1297x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik