Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K18a32r67e87l 24R32a75d51a

12. 7. 2013 17:49

Kalouskovi nikdo nesahá ani po kotníky. Takové monstrum je jen jedno. A kdo používá slovo ,,lůza" vypovídá jen o sobě.

2 2
možnosti
JZ

Zástupkyně lůzy Faltisová Kalouskovi nesahá ani po kolena.

4 3
možnosti
Foto

Člověče Zieglere... Není vám za tento příspěvek trapně? Asi není, protože vy o nějakém vlastním studu vůbec nic nevíte. Vy jste prostě ten co všechno ví a pokud je někdo proti, tak je blbec. Všichni jsou blbci, jen já jsem Ziegler...

4 1
možnosti
JZ

Když někdo napíše, že Kalousek řídí dopravní podniky jako Jiřka, tak je to vážně na pováženou a svědčí to o totální hlouposti autora..

2 2
možnosti
VH

Mýlíte se.  To jen vy píšete pouze za sebe.

5 0
možnosti
Foto

Souhlasím, že pan Kalousek má vysokou inteligenci, ale za to nemůže, ta mu byla dána do vínku. Pan Kalousek ji však už dlouhodobě používá ve prospěch uplatnění své mocenské politiky. Takže v tomto případě padla ze strany pana Zemana kosa na kámen. Pan prezident oplývá také bezesporu vysokou inteligencí. A zrovna tak miluje moc. Zda ji používá ve prospěch svůj a svých přívrženců, či ve prospěch těch, z jejichž daní je placen, to nechám na jeho svědomí. Dodávám ještě, že nejsem příznivcem ani jednoho z obou pánů. A k panu Kalouskovi - nepochybuji, že už mu šrotuje mozek na dvě stě procent, protože nějaká ta mocenská strana se přece musí najít, i kdyby měl svou inteligentní duši upsat ďáblovi.

3 2
možnosti
VH

Vy znáte někoho ve vrcholové politice, kdo neuplatňuje veškerou svoji inteligenci (ať už je jakkoliv vysoká) ve prospěch své mocenské politiky?  Co by potom v politice dělal??  (Poznámka: Ne každý "zastrčený" poslance je politikem v plném smyslu toho slova.)

4 0
možnosti
JA

J14o40s59e28f 26A67n89t52o61š

12. 7. 2013 13:27

Paní Jiřino Faltysová, to není článek, ale snůška demagogických žvástů a urážek. Vlastně jste se jenom pěkně vyvztekala. Jestlipak vám se povedlo kousnout se do vlastní zadele? Evidentně by to pomohlo.

6 3
možnosti
Foto

Copak přirovnávat Zemana ke Gottwaldovi není jasná demagogie? Ví, že na lidi platí cokoli, co zavání komunistama, proto si vybírá takové přirovnání a to kritizuji. Ke vzteku nemám důvod já osobně. Já jsem o flek nepřišla.:-)

4 2
možnosti
Foto

Děkuji všem, kteří se vyjadřují k článku a neútočí na mě. Honzovi Zeiglerovi a spol. mohu říct jen jedno: vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá. Co si myslet o lidech, kteří se takto vyvyšují jen tím, že nešetří urážlivými tituly na lidi, kteří mají jiný názor? (nuly, hlupáci atd.;-D;-DVolila jsem ODS, protože jsem byla kdysi aktivní členkou a dokonce na kandidátce, v žádném případě nepodporuji levici, ale pan Kalousek je manipulátor a přeběhlík a jeho hysterie ukazuje, že ztrácí glanc.Rv

3 2
možnosti
MD

Honza nepíše, že jste nula, ale že jste poněkud jednoduší. Už to chápete? Asi moc ne co?;-D

3 3
možnosti
BM

Paní Jiřinko, nechtěla by jste kandidovat do parlamentu.... :-/Když tak všechno víte a zastávate místo "tribuna všech lidí".....;-D

3 4
možnosti
Foto

A Vy byste proti případné kandidatuře autorky do parlamentu něco měl? Doufám, že ne, protože do parlamentu může se svým názorem kandidovat kdokoliv... Proto nechápu vaší narážku, autorka jen vyjádřila svůj názor a na to má snad právo. A pokud se vám její názor nelíbí, tak jej vyvraťte, nebo si taky zkuste kandidovat na poslance.

4 0
možnosti
SN

:-)  Autorko, jsem jeden z mála, který Vás podpoří ! Ten zbytek, který adoruje nejlepšího ministra financí zeměkoule a blízkého okolí, který za pár let svého ovládání kasy dokázal republiku enormně zadlužit, reprezentuje tak 15 % tohoto národa. Jak píše pan Ziegeler, my jednodušší lidé, neboli lůza,(on zřejmě s mozkem Ensteina), to vidíme trochu jinak a většina je ráda, že je naděje konce postupného a potupného tunelování tohoto státu !  R^VR^

6 3
možnosti
JV

Pane Nováku, trefně jste sám sebe  pojmenoval.;-(

3 3
možnosti
PC

Paní Faltisová, křičíte jen za sebe ...

9 4
možnosti
Foto

Budete se divit, ale nekřičí...

4 0
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1297x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik