Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdo se mnou založí fórum hráčů na fujaru? Zjistil jsem, že v parlamentu není ani jeden...a v představenstvech korporací jakbysmet...je to zhruba stejně užitečné jako fakt zda jste či nejste žena...ale stejně mě to trápí...už ta představa. Silvestr půlnoc....státní hymna a poslanci by do toho zaduli...krása;-)

6 0
možnosti
SW

A napadlo vas, ze zeny nevoli ony zeny, protoze zeny v politice vetsinou nepobraly moc rozumu a jsou  tam spis omylem? Maloktera zena ma ostre lokty a vyzna se v politice a opravdu ma zajem na politicke kariere, ktera znamena obetovat osobni zivot. Ne, nevolim zeny a nebudu, dokud se neukaze nejaka, ktera to ma v hlave srovnane a ktera je dobra politicka. Nejde o pohlavi, ale o schopnosti. Myslite si, ze kdyz bude "tam nahore" sama zenska, ze to bude ve vasi zemi vypadat lepe?

4 0
možnosti
JS

Tak tak, souhlas. Ono je to i tím, že ženy jsou emotivnější a spoustu věcí si berou osobně. Já upřednostňuji (už z profesního hlediska) spolupráci s muži. Když je stres, nehroutí se, ledacos se vyřeší ostřejším vtípkem, vyříkáním si a konec, nevisí to v oddělení sto let jako němá výčitka atp.

1 0
možnosti
Foto

ha, ha, ha, to jsem se nasmál

3 0
možnosti
ZK

Z46d30e28n28a 21K45o14č92í

27. 3. 2013 15:15

Jiřinko, nedělejte z nás žen takové krá.y.!!

Určitě se najdou určité vyjímky, ale ty rozumnější žádnou organizaci za zastupování svých práv nepotřebují. ;-)

8 0
možnosti
JK

Musíte si ohlídat ty osoby, které vám ty vize o respektovaných ženách pořád bourají. Viz série blogů o štikové.

6 0
možnosti
PK

K tomu závěru -  a nebylo by nejlepší, kdyby poslanci rovnou kandidovali jako manželské páry, to znamená, že by se volila polovina poslanců a vždycky by do parlamentu šel muž i žena? A teda jenom 4% poslanců by mohlo kandidovat sólově? :-)

7 0
možnosti
JS

Paní Faltisová, kdysi jste do diskuze, týkající se znásilnění ženy psala úvahu, že mnohdy je na vině také hladina alkoholu v krvi oběti, což je asi fakt, ale doplnila jste, že si proto alkohol hlídáte, aby ve vašem případě k znásilnění dojít nemohlo. To je pak jasné, že smějí nejen muži, ale i ženy. ;-D

4 0
možnosti
MD

Ačkoli ti muži "zbohatlíci" neberou ženy jako partnerky, ale jen jako reprezentativní věc, která rozhodně nemá duši a mnohé z těch dlouhonohých kočiček se tak i chovají.

Není nad osobní zkušenost!;-D

3 0
možnosti
PD

Měl jsem dojem, že v tom má prsty Jan Ziegler, ale ona to byla nějaká Marvanová. Todle mi nedělejte! ;-D

2 0
možnosti
MD

A třetí cíl je pomoci ženám dosáhnout pro svou funkci potřebného VZDĚLÁNÍ.

O to se postará Faltisová osobně. Přednášky: psychologie, ekonomické a politické analýzy, hra na banjo a nepochybně její milovaná gramatika, ke které má až patetický vztah....a abych nezapomněla  - hystorie!;-D

3 0
možnosti
PD

taky baletní kroky, jízda na velbloudu, střelba z foukačky a hraní vodního póla. ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1297x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik