Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J27i38ř80í 10D62r74á14č

6. 11. 2012 20:17

Mno vidím tady zajímavý rozpor mezi představami a realitou. Zatímco minimálně v tv reklamách na finanční produkty pro starší generaci  je podzim života vždy přibarven iluzí šarmantních seniorů křepčících na koních, golfových hřištích či se slunících ze svých penzí v teplých krajích, vy toto období interpretujete zásadně jinak...řekl bych, že pro naprostou většinu lidí REALISTIČTĚJI. NEBERTE TĚM MLADŠÍM  ILUZE:-):-)

4 0
možnosti
Foto

Děkuji, pobavila jste mě. Mně tady více pasuje přísloví "sranda musí být, i kdyby na chleba nebylo (i kdyby fotra věšali)". To je určitě smysl Vašeho článku, pobavit. Nikoliv žádat o rady, vždyť jste dost stará ;-D ženská na to, abyste si poradila sama. Jinak byste si tam nahoru ani nedávala motto "Když už člověk jednou je..."

4 3
možnosti
Foto

!!Samozřejmě, že sranda musí bejt!!Mladší si mohou zařídit lepší stáří, vždyť Kalousek má takovou péči.No a pani Kohoutová, ono je to právě v tom,že máte toho manžela, já jsem štěstí na toho pravého prostě neměla. Já nefňukám, jen mě to nadzvedlo.;-D

0 0
možnosti
AK

Znáte přísloví:

Jak si kdo ustele, tak si lehne? Tak to patří právě na Vás. Věkem na tom budeme stejně, ale nefňukám a NIKDY jsem nefňukala. A třeba to bude i tím, že manžela mám pořád stejného a v nelehkých dobách si pomáháme a nečekáme až nám někdo něco dá. Tak to bylo, je a bude. Spoléhejte pouze na sebe.

8 7
možnosti
MP

Zdá se, že patříte do skupiny lidí, kteří „potřebují manažera“. Na vašem místě bych navštívil nějakou instituci, kde pomáhají lidem v tísni; nemám na mysli pomoc hmotnou, ale pomoc radou; jako například pomáhají bezdomovcům vyřizovat doklady. Určitě by vám poradili, na co máte (nemáte) nárok a jak postupovat.

6 0
možnosti
MK

A na co si vlastně stěžujete? V Německu třeba zrušili regulační poplatky, ale už se neřeklo b), totiž,že v Německu si triviální lékařské zákroky lidé platí sami, stejně jako v Rakousku. V Kanadě je první týden marodění zdarma. V normálně fungující společnosti by člověk měl spoléhat na sebe a ne na společnost a nebo stát:-)

12 10
možnosti
MP

S tím by se dalo souhlasit, jenomže ani vy jste neřekl Bé, nuže:

Klidně ať se lidi spoléhají na sebe a na své blízké, pokud stát zruší všechny daně, které vybírá na to, co ve skutečnosti neposkytuje.

13 3
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik