Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

Neumpřimnost, demagogie, nadřazenost, polovzdělanost.... ano, tento popis vám odpovídá.

0 0
možnosti
Foto

stejně, jako pan Bočan poškodil KS, tak Vy neustále poškozujete pana Zemana.

0 0
možnosti
BP

Jest matematickou jistotou,že anti MZ blogy jsou v poměru cca 3:2,nebo spíš 2:1 s anti KS blogy.Když k tomu připočteme ty infantilní samolepky "volím Karla" a pomerně jednostrannou mediální masáž, tak mi s ohledem na typickou nechuť čechů přijmout vnucované ,vychází poměr hlasů MZ 53 a více ku KS 47 a méně. Už jsem se i vsadil.V pondělí si s chutí svou výhru vypiju v Masných krámech ....;-)

1 2
možnosti
ZK

Z28d82e11n39a 53K14o56č20í

23. 1. 2013 19:13

Před týdnem by Zeman vyhrál ještě větším rozdílem. Mediální kampaň štábu KS je relativně celkem zbytečná, protože Karel se stále drží stejných not, jako na začátku celé volební kampaně.  Zeman však přitvrzuje a vypouští některé konfrontační balonky, které mu však nové voliče nepřivedou, ale pouze utvrzují ty stávající o správnosti jejich volby.  

Zeman by měl teoreticky jasně vyhrát, protože počet žijících komunistů ( byť dnes jsou mnozí bez rudé průkazky )  a socialistů a levicově smýšlejících voličů v tomto státě je výrazně nadpoloviční. Kníže i přes polibek smrti od ODS, která mu vysekla poklonu a tím pochopitelně i odradila řadu potencionálních voličů od podpory,  tento velmi výrazný náskok snížil. ;-)

3 0
možnosti
FP

:-/Z mnohých slov, formulací a vět, jakoby zemanovský dozadelizmus čpěl.

Jen delegujte.

1 1
možnosti
JL

Byl jsem skoro rozhodnut, že k volbám nepůjdu, protože mi je v podstatě jedno, jestli tam bude Miloš nebo Karel, ale zase na druhou stranu, když vidím to úsilí Miloše a jeho týmu najít nějaký skandál na Karlovi, když vidím, že si to ani není schopen ověřit a pálí od boku, tak tam snad půjdu.

http://zpravy.idnes.cz/vyhnal-schwarzenberg-zenu-cimelice-d6l-/domaci.aspx?c=A130123_154718_domaci_js

2 1
možnosti
IH

Vnímám to stejně. Z praktik Miloše Zemana je mi zle. Připomíná mi Paroubka.

0 0
možnosti
Foto

Štvěte už na to, prostě to hodíme tomu, kdo nepřipravil Českou republiku o majetek a pak si dovolil kandidovat na jejího prezidenta. Pokud i přesto vyhraje, můžeme klidně spát, protože jeho výhra bude jen důkaz pravdy, že peníze vše přebíjí a za peníze jsou lidé schopni všeho. Volím Zemana, to je jasné. [>-]

1 6
možnosti
Foto

Domnívám se, že jste moc nepotěšila příznivce Karla S. Ale opačných článků je tu přehršle. Takže aspoň jeden, který má hlavu a patu. Karma.;-D

3 6
možnosti
RK

Nepotěšila?;-D Jak je to dlouho, kdy nasazovala na Zemana, protože na hradě musí být ženská a to konkrétně Bobošíková. Tahle dáma se chytí úplně každého prdu. Hraje si na obránce slabších, ale vůbec jí to nejde.

3 3
možnosti
JL

Zde už ani reparát nepomůže.;-D

4 1
možnosti
Foto

Vy ho tedy musíte hodně nesnášet... I kritika se dá říci slušně, zastavím se jen u několika z Vašich výtek vůči KS.

1) proč ho důsledně oslovujete "Karl"? Karel Schwarzenberg je Čech narozením i občanstvím, jeho rodina spravovala majetky na území Čech už před mnoha staletími, mluví česky - oslovení "Karl" je zbytečně nacionalistické. Jeho rodina neodešla dobrovolně a i kdyby ano, na jeho původu a cítění češství by to nic nezměnilo

2) "já za nimi do té žumpy nepolezu" je reakce KS na nepravdivé ostouzení jeho otce Václavem Klausem mladším, který nezval otce KS kolaborantem a on byl přitom význačným vlastencem. Rčení o žumpě neznamená fyzický akt, ale to, že se KS nechce takové debaty účastnit. Jina řečeno - kdyby někdo veřejně sdělil, že Vaše matka byla poběhlice a notorička, půjdete si s ním o tom popovídat anebo dáte najevo, že se nebudete snižovat k tak podpásovým útokům?

3) mluvíte o tom, že MZ nikoho neuráží - máte pocit, že je slušný, když mluví o zdegenerované šlechtě, znásilňování a zemanech? Já si tedy noblesu představuju jinak.

4) vysvětlete mi, prosím, jaký vliv měl Karel Schwarzenberg na sdělení Jiřího Stránského vůči Martinu Dejdarovi...

5) a když už mluvíte o polovzdělanosti - bacha na češtinu, někde Vám to ujíždí... JK

9 2
možnosti
Foto

Tak za 1) opravdu byl pokřtěn Karel? 2)já tam to češství prostě necítím, kdybych se nakrájela 3) kandidát odpovídá za svůj volební štáb, to není něco odděleného, to je jeho podpora a výroky, jaké používá se nutně vztahují a týkají kandidáta. Kdyby někdo veřejně prohlásil něco nepravdivého a urážlivého o mé matce, určitě bych se do něj pustila, pokud by mi za to stá - vzděláním, inteligencí atd. V případě blbce bych se nenamáhala 4) zdegenerovaná šlechta není urážka, ale historicky doložený fakt, degenerace je o tom, že se berou příbuzní mezi sebou a pak dochází u potomků k defektům.5) pan KS má společného s aférou kolem p. Dejdara právě tu fanatickou volební kampaň. Proč by to jinak dělali, kdyby nebyli zfanatizovaní.6) prý nedostudoval, protože se musel po smrti strýce věnovat hospodaření na rakouských statcích, pořád je tedy nedovzdělaný, ať má jakýkoli důvod.:-)

2 5
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1297x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik