Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Opět jste se dostala do mlýnice fanatiků.R^;-D Vy je ale dráždíte. karmaR^

1 5
možnosti
MD

Ten, z koho mají všichni srandu, nedráždí;-D! A karmáááá;-D

1 0
možnosti
PD

Oceňuji, že dnes Vám nepřišel e-mailem žádný hoax, který byste, se šarmem sobě vlastním, "hodila do placu"!!R^;-D

2 0
možnosti
Foto

Zpravodaj zákona zv. "Lex Schwarzenberg" poslanec Plojhar v Národním shromáždění 10.7.1947: Společným názorem jihočeské Národní fronty, jihočeského lidu, národní správy i pracovního kolektivu bylo, že celé panství a celý majetek musí býti v zájmu a z důvodů národohospodářských zachován jako celek (...). Nutno konstatovat, že pracovní morálka na tomto pozemkovém komplexu je dobrá (...). Jelikož dosavadní majitel v době svého pobytu v zahraničí během okupace jako zásadní odpůrce nacismu a hitlerismu se nedopustil vůči českému národu žádné zrady, nebylo lze použít v tomto případě dekretu presidenta republiky o konfiskaci majetku zrádců a nepřátel. Proto Národní fronta zvláštním zákonem, který též pamatuje na určité odškodnění, jež má určit vláda, řeší tento problém.

4 2
možnosti
IH

Vy nejste asi úplně normální, přijde mi, že celé dny akorát sedíte a zkoumáte, zda se někdo nesnaží veřejnosti něco podsouvat ohledně Miloše Zemana, zdiskreditovat ho a zlikvidovat tak levici v ČR :-P že je ožrala se o něm vykládalo už před 20 lety a myslím že spousta lidí to bere jako fakt, který jim nevadí - takže TV lidem nic podsouvat nemusí. Kdo ho má rád, tomu je jeho vřelý vztah k becherovce jedno, v naší zemi je pití alkoholu vnímáno jako normální, takže neplašte.

5 6
možnosti
Foto

V tomto se budu ráda mýlit, to mi věřte. S velkou radostí to uznám, když to přestane být tolik medializováno. Mimochodem Becherovku už nepije (pan kníže ji tak dobře spravoval, kdo ví jestli ještě má tu kvalitu) přešel na slivovici. Samozřejmě rozhodující je míra.:-)

5 1
možnosti
Foto

Možná není úplně jednoduché zachytit našeho budoucího presidenta bez cigára. Koneckonců, MZ se ihned po volbě v budově České televize, kde se jistě nesmí kouřit, sháněl po popelníčku - to viděl ceký národ. S každým jiným by vyběhli, ale u MZ byla učiněna výjimka. Takže, nebojte, žádný atak na Miloše se nekoná....

6 4
možnosti
PK

P12a49v71e93l 14K38u85l32a

1. 2. 2013 12:43

Ušetřil jste mi práci. Chtěl jsem napsat to samé, tedy podobné :-)R^

4 3
možnosti
BM

Vážená paní, již několikrát jsem v diskusích zdůraznil, že zde nejde ani tak o to kdo prohrál, ale jak kdo vyhrál. Kdyby byl pan Zeman čestný a pravdomluvný člověk, neobklopoval se pochybnými idividui, neměl podivné vazby, tak nějaký panáček či decka vínka by nikomu naprosto nevadila.......

6 5
možnosti

To všechno bledne ve vztahu k otázce Benešových dekretů.

4 3
možnosti
AK

O střídmosti Zemana pochybuji. Když vidím jeho bradu, tak v jídle střídmý určitě není. Kouří jak nezbedný kamna dokonce i tam, kde je to pro ostatní zakázáno a ještě se dožaduje popelníčku. A o jeho kladném vztahu k alkoholu asi taky nikdo moc nepochybuje.

5 4
možnosti
JZ

Přirovnat Zemanovy bonmoty k epigramům Karla Havlíčka Borovského může jen člověk s velmi nízkou inteligencí.;-DRv

6 5
možnosti
BM

To je nesrovnatelné.......To pisatelka silně přehnala, mám podezření, že nic od K. Havlíčka pořádně nečetla......

6 3
možnosti
JL

Mně víc než, že pan Zeman rád si přihne (jsme přece národ alkoholiků) vadí, že ho hlídala agentura SUb S.A., za kterou stojí parťák Kubiceho - a Kubice je silná opora pravicové Kalouskovy vlády. Když k tomu přičtu, že Klaus se vehementně postavil za Zemana vyplývá mi z toho, s kým kdo drží basu. A to je hodně znepokojivé. Tim spíše, že chudý důchodce z Vysočiny by neměl mít na soukromou ochranku, takže mu jí někdo platil, někdo pro koho není problém dát za týden 100 tisíc na budyguardy. Kdopak to asi je a proč tak miluje Miloše Zemana? Noviny ani jedny se tomu ještě nepodivily.

3 5
možnosti
Foto

Navíc chudý důchodce posílal svou dceru do drahých soukromých škol. Asi uměl hodně našetřit.

2 4
možnosti
Foto

vážená paní Faltisová, nebylo stejnou mediální masáží, když příznivci pan Zemana psali o spolupráci rodiny pana KS s nacisty? Také to nebyla pravda, ale smazat se to už nedalo.

5 5
možnosti
BM

A to bylo daleko horší, nežli to, že si pan Zeman dá nějakého toho panáčka. To byla sprostá urážka celého rodu, jehož členové se naopak postavili proti nacismu. Je doloženo, že například strýc K.S. František bojoval na barikádách v Pražském povstání....

4 5
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik