Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Nepřekvapuje mě, že skladnice z JZD neví, co je to nekrolog;-D.

3 0
možnosti
Foto

Ukázal se nám jako nemotorný sebestřed, který mluvu sestavuje z knižních frází a protože nic jiného nezná a asi ani neumí, tak jmi oslepuje okolí a když nemá odpověď zamete to autu a alespoň jednou za nějakou minutu nezapomene mentorovat okolí. Opravdu hodné obdivu.

5 11
možnosti
EP

Pane Otto, píšete tak moudře, že je to až na tenké hranici mezi genialitou a debilitou. Budete muset respektovat to, že když někdo umí, tak umí. A kdo neumí, tak to posuzuje. přiznávám, že jsem to nyní také udělal.

4 1
možnosti
OK

Docela hezky sdělen obdiv k panu Zemanovi, který má bezesporu dostatek vlastností, z nichž některé jsou hodny i obdivu. Asi zkazím příjemnou náladu, ale já při mém hodnocení nemohu opomenout nikoliv malicherné  lži a podpásovky ve volební kampani.

6 11
možnosti
LV

jojo, podepisuji

5 11
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1297x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik