Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Spasitel Okamura a referendum nás určitě zachrání.Navrhuji první.Má Babiš za stejnou cenu dávat do svých uzenin více masa ? Ano - Ne.

1 0
možnosti

Jen dvě poznámky:

Četl jsem s pocitem, že nadpis se autorce povedl lépe než celý článek. Na závěr jsem našel autorčino doznání.

Jinak souhlasím s tím, že těžko očekávat od levice něco konstruktivního, když odeesácká a topácká "pravice" si libovala v levičáckém zvyšování daní, korupci, klientelismu a sociálním inženýrství bez úcty k přirozeným vztahům a občanské svobodě.

:-)

0 0
možnosti
JZ

J11a14n 85Z49i44e94g11l76e83r

21. 12. 2013 10:49

Autorka píše o slově jako o strašné zbrani a brojí proti pomluvám. S tím by se dalo souhlasit, kdyby. Kdyby se nechovala stejně. Viz její minulý blog o statisíci mrtvých při církevních inkvizicích. Přitom oxfordský profesor Christopher Thyerman a jeden z nejlepších světových znalců středověku ve své knize Svaté války na základě jasných důkazů doložil skutečnost, že obětí církevní inkvizice byla cca 16 tisíc. I to je samozřejmě hrozné, al nejsou to statisíce.Rv

3 0
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik