Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já si tedy nemyslím,že když něco navrhne žena, je to už předen nazíráno jako hloupé a k plotně mě tedy neposlal nikdy nikdo...chodím k ní dobrovolně, baví mě vařit a stmelovat rodinu..Základ je ve výchově, vychovat chlapy k úctě k ženám a k poctivosti je i na nás, na matkách;-)Pohlaví za to nemůže.

0 0
možnosti
JR

J31a86n 36R50á83ž

24. 2. 2013 17:55

Ano,vše začalo tím,že si chtěli muži svou vládu zjednodušit a vymysleli feminismus.

0 0
možnosti
RK

Bez práce nejsou koláče..... nepsala jste nedávno, že jste nezaměstnaná? 8-o

1 0
možnosti

I28v46o 13Ž23á24č64e28k

24. 2. 2013 13:27

Ano, více žen do politiky - takových, jako Karolína Peake, Kristýna Kočí, Vlasta Parkanová...

1 0
možnosti
Foto

stejně jako autorka, použiji jedno přísloví - ševče, drž se svého kopyta

0 0
možnosti

S některými prvky kritiky bych i souhlasil (dávky, omezování svobody), ale marně přemýšlím, jak lze tyto socialistické praktiky omezit tím, že omezíme dělbu práce a potraviny přestanou být "předmětem zbohatnutí." Politiku omezující kapitalismus v zemědělství máme v současnosti (kvóty, dotace, protekcionismus na úrovni EU) a výsledky nic moc, raději bych tam ten kapitalismus vrátil, než ho ještě více omezoval. Představa, že se vrátíme k malým pekárnám a rodinným usedlostem je sice romantická, ale znamenalo by to extrémní úpadek životní úrovně a ve větších městech hladomory. 

Ovšem marně přemýšlím také nad tím, jak jste došla k závěru, že za vše špatné (i to dobré?) můžou muži. Ženy mají volební právo už dost dlouho na to, aby prosadily své ideály. Ovšem ty se neliší podle pohlaví, ale spíše podle názorů dotyčného (znám ženy orientované pravicově i levicově, stejně jako muže). Základní rozdíl mezi ženami a muži v této věci vidím v tom, že ženy častěji upřednostní rodinu před kariérou - což vede k tomu, že méně často zastávají nejvyšší posty. Ovšem to je výsledkem jejich svobodného rozhodnutí, nikoli nějaké diskriminace nebo mužského spiknutí.

2 2
možnosti