Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

Používat jako argument průzkum veřejného mínění je přinejmenším slabé. Jestliže v Česku nejsou výsledky průzkumu zveřejňovány včetně kompletních anketních otázek a následně jsou ještě z jednotlivých anket prováděny deriváty, pak jejich výsledky jsou na dvě věci na nic a .........

0 0
možnosti
ZK

Z75d68e94n29a 38K73o70č90í

1. 7. 2013 19:36

Průzkumy jsou účelově zkreslovány, dle přání zadavatele !!

0 0
možnosti
RK

Vladimír Špidla, Stanislav Gross, Jiří Paroubek, Mirek Topolánek, Jan Fischer, Petr Nečas.... Ty všechny ministerské předsedy zažil Moravec při moderování svého věčného pořadu. Teď proti němu nastoupil Rusnok, který už předem musí vědět, že je premiérem jen na jedno léto a nepodaří se mu ve sněmovně prosadit ani prd. Vlády se střídají, jen Moravec zůstává. O tom komu se nedaří a to nejen tuto neděli, by se dalo dlouze diskutovat. Z nich dvou to ale doopravdy Moravec není.

1 1
možnosti
AJ

Ne, ne, včera se mu opravdu nedařilo a premiér Rusnok zůstal nad věcí! Nenechal se vyprovokovat! A jak řekl, že pozastaví nedodělanou novelu Občanského zákoníku, to byl zásah!;-)

0 0
možnosti
MP

Průzkum, který tvrdí, že 52% obyvatel souhlasí s aktem svévole pana Zemana, musí být zfalšovaný nebo velmi tendenčně provedený. Neznám nikoho, kdo by si myslel, že v tomto případě koná správně.

1 4
možnosti
DP

D88a94d58a29k 22P87e41t14r

30. 6. 2013 18:40

Moravec se dnes pokusil překonat Drtinovou. Položit otázku a pokud se mi odpověď nelíbí, odpovím si sám.

7 0
možnosti
LV

Pan Rusnok mi vždycky připadal jako poměrně slušný a inteligentní člověk. Dokázal se postavit i Zemanovi.

Tím spíš nechápu, proč vzal tuhle kašpárkovskou roli. Rajfka už ho neche?

1 4
možnosti
JZ

J98a73n 28Z29l70a77t43ý

30. 6. 2013 16:40

Pan Rusnok ovšem neodpověděl, co bude dělat při nedůvěře sněmovny a jestli má vůbec morální právo vládnout bez důvěry. Na základě jakéhosi průzkumu "že si to voliči přejí" (to bychom mohli dělat volby každý pátek) se nemůže ohánět. A určitě mu ten druhý pokus Zeman v tichosti slíbil, ovšem Pecina se prořekl.

Na druhé straně si neviděl do úst Škromach (jako obvykle), který je známý Zemanův patolízal, který "zapomněl" na  Ratha, Kotta, Vika, Kavana, Kakaového Boba, Pallase a mnoho dalších korupčníků a na vznik LEV21 s Paroubkem v čele. Škromach ovšem patří mezi ty, kteří bezhlavě podporují vše, co udělá Zeman. Nevysvětlil a nepochopil, jak může být "smrtelné" objetí Zemana pro ČSSD po jimi vyhraných volbách. Anebo má něco slíbeno za rozkol uvnitř socdem...možné je všechno

7 4
možnosti
RG

R19u57d66i 78G49a64š96p27a23r

30. 6. 2013 16:54

Pan Rusnok na to asi těžko bude odpovídat, to je otázka pro prezidenta.

Jinak s autorkou víceméně souhlasím, Rusnok je evidentně inteligentní a velmi pohotový člověk. V pokračování OVM sem s hrůzou zjistil, že nejstátotvornější jsou komunisti, mají tolik slušnosti, že než někoho smáznou, tak si alespoň vyslechnou co nabízí. Ostatní spolusedící u stolu se chovají hůř než totalitní dobytek, přes vlastní koryta si nevidí dál než na špičku nosu a už teď ví jak hlasovat, je zcela evidentní že tyto lidi zleva či zprava není možné volit a komunisty pro zrůdnost té ideologie....volme zcela nové, snad slušné lidi!!!

8 0
možnosti
Foto

Pustil bych si, milá paní videklip z voleb,kdy zarudlý Rusnok a Foldyna drželi pod paží jasně dezoriontovaného válečného hrdinu a manipulovali ho do útoku (pravděpodobného posledního)proti "sudetsko fašistickému"kandidátovi na českého prezidenta.Nechutné,trapné a ostudné!Rusnok nemůže být šlušný člověk a pokud byl schopen se podílet na takovém ztrapňování starého vojáka,jen aby dosáhli svých cílů,tak je schopen všeho!Demokracie v této zemi je ve velkém ohrožení a to již není o levici či pravici!

5 4
možnosti
Foto

Pana Rusnoka bych zatím nehodnotil. Až činy lze hodnotit. Ale "nejlepšímu" moderátorovi se dnes houstičky obzvláště nepovedly. ;-D

7 0
možnosti
JZ

J64a31n 61Z64l81a84t49ý

30. 6. 2013 16:41

No, ono diskutovat se zatvrzelým omílačem Zemanových polopravd je těžké. Vypadal, že ho Zeman uvedl do hypnózy...

4 6
možnosti
RH

Rusnok se pěkně zapotil, když měl obhajovat "odbornost" jednotlivých kandidátů. Nakonec z něj vylezlo, že vůbec nejsou odborníky na resorty, ale pouze jacísi "manažeři" s vazbou na Zemana..

9 5
možnosti
JM

Že to jsou zkušení manažeři, to říkal. Ale tu vazbu na Zemana to neříkal, to jste si vymyslil...

Fakt to máte zapotřebí takhle "mystifikovat"?

6 3
možnosti
JM

Ano, Rusnok působí velice slušným dojmem a tak si Moravec asi myslel, že si s ním "pohraje". Ten se ale do kouta takovými lacinými triky zahnat nenechal . Jinak s vašim hodnocením souhlasím R^

7 4
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1297x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik